Рубрики Новости

Wargaming та TM Toys випустили нову настільну гру World of Tanks: Battlegrounds

Опубликовал
Сергій Кулеш

Wargaming у партнерстві з TM Toys випустили нову настільну гру для фанатів «танків» World of Tanks: Battlegrounds. У неї можна грати як одному, так і в компанії, сама гра має українську локалізацію, а всі власники «настолки» можуть отримати приємний бонус у відеогрі World of Tanks.

Розробники зауважили, що всі елементи World of Tanks: Battlegrounds розроблені та виготовлені з високою точністю, завдяки чому вони дуже реалістично відтворюють світ, що представлений у відеогрі, а дуелі на столі не поступаються захоплюючим поєдинкам у віртуальному просторі. Як у цифровому, так і фізичному варіанті гра заснована на трьох загальних елементах: локаціях, танках і тактичних боях. Грі на дошці додає реалізму і той факт, що малюнки танків та локацій ідентичні World of Tanks.

Загалом одна партія триває 30 хвилин. Отже, World of Tanks: Battlegrounds підходить для 1-4 гравців від 7 років, які можуть грати в один із 4-х інтерактивних режимів:

Онлайн-курс "React Native Developer" від robot_dreams.
Опануйте кросплатформну розробку на React Native та навчіться створювати повноцінні застосунки для iOS та Android.
Програма курсу і реєстрація
  • основний (битва) – відкриті комірки пам’яті, де гравці захоплюють локації та борються між собою на танках на шляху до перемоги;
  • командна – для пар (може грати два або чотири гравці);
  • сімейна – приховані комірки пам’яті, де гравці переміщуються танками на дошці та шукають пари локацій;
  • соло – перегони між грою та гравцем – хто швидше захопить більше локацій.

Завдяки такій різноманітності кожна гра є неповторною, і навіть після великої кількості партій вона не стане нудною.

Творці World of Tanks: Battlegrounds також приготували сюрприз для фанатів найпопулярнішої відеоігри в Україні, які придбали настільний варіант «танків». У коробці вони знайдуть унікальний код, який дає новим гравцям World of Tanks на PC американський легкий преміум-танк II рівня T2 Light Tank, слот у гаражі, 7 днів преміум-акаунту та 500 золота. Інші гравці зможуть отримати по 2 особистих резерви на 50% досвіду, 50% кредитів та 200% досвіду для екіпажу на 2 години кожен.

Настільну гру World of Tanks: Battlegrounds вже можна придбати у фізичних та онлайн-магазинах України за ціною 890 грн.

Джерело: World of Tanks: Battlegrounds

Disqus Comments Loading...