Рубрики Новости

World of Tanks українською: оновлення 9.14 додало у гру українську локалізацію

Опубликовал
Сергій Кулеш

Компанія Wargaming рада повідомити про вихід оновлення 9.14 для World of Tanks. Основним нововведенням цього оновлення стала офіційна українська локалізація.

Вихід української версії — знак вдячності відданій і численній спільноті шанувальників World of Tanks, яких в Україні понад шість мільйонів, а також — ще один крок у бік максимальної адаптації гри до вподобань та специфіки різних регіонів.

Перед початком битви танкісти чутимуть заклик «До бою!», а за особливі заслуги в бою зможуть заслужити добре знайомі почесні звання, які, однак, звучатимуть набагато рідніше: «Воїн», «Розвідник», «Щасливчик» і т.д.

«На основні поліпшення, представлені оновленням 9.14, нас надихнули гравці. — каже менеджер з маркетингу World of Tanks Максим Чувалов. — Дякуючи участі танкової спільноти, нам вдалося зробити гру ще ближчою та цікавішою для гравця. На цьому все. Мені пора у бій!»

Курс-професія "Motion Designer" від Skvot.
Навчіться створювати 2D- та 3D-анімації у софтах After Effects, Cinema 4D та Octane Render. Протягом курсу ви створите 14 моушн-роликів, 2 з яких — для реального клієнта.
Детальніше про курс

Щоб почати грати в «Танки» українською, необхідно завантажити оновлення 9.14, попередньо обравши у мовному меню лончера «українська мова».

На сьогодні «Танки» перекладені на 39 мов. В оновленні 9.14 поряд з українською також будуть представлені білоруська і казахська версії гри. Крім того в 9.14 значно доопрацьовані фізика і звук, додано понад 20 танків в HD-якості, а також внесені деякі поліпшення до інтерфейсу гри.

Джерело: Wargaming

Disqus Comments Loading...