Рубрики Новости

Сьогодні у «Дії» стартує бета-тест виплати 1000 грн через «єПідтримку» — вже відкрито понад 1 млн віртуальних карток

Опубликовал
Володимир Скрипін

З 13 грудня стартує пілот проєкту «єПідтримка» з виплатою по 1000₴ усім повністю вакцинованим українцям — станом на 9 годину ранку відкрито вже 1 035 225 віртуальних карток для виплати та 1 348 137 користувачів записалися на бета-тестування. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

9 грудня Кабмін ухвалив відповідну постанову щодо проєкту «єПідтримка», якою затвердив порядок виплати тисячі гривень за вакцинацію проти коронавірусу. З 10 грудня Мінцифра відкрила запис на бета-тестування послуги — воно почнеться вже сьогодні (ймовірно, ближче до вечора).

Наразі чотири банки оформлюють спеціальні віртуальні картки для отримання виплати через «єПідтримку» — monobank, «А-банк», «Альфа-Банк» та «Укргазбанк». Лідером за кількістю оформлених карток залишається monobank — необанк вже видав майже 900 тис. карток. Актуальна статистика станом на ранок 13 грудня виглядає наступним чином:

  • monobank — 878 572 карток;
  • «А-банк» — 84 292 карток;
  • «Альфа-Банк» — 72 361.

За словами міністра, сьогодні до проєкту повинен під’єднатись ще як мінімум один великий банк. Судячи з усього, мова про «ПриватБанк», який напередодні підтвердив участь у проєкті.

Онлайн-курс "CRM-стратегія" від Laba.
Прокачайте комплексне бачення CRM маркетингу, щоб покращити клієнтський досвід і збільшити конверсію.Навчіться вимірювати активність клієнтів та ефективність програм лояльності.
Детальніше про курс

Детальніше про те, як саме отримати грошову допомогу та умови її надання/використання — в окремому дописі на сайті.

Disqus Comments Loading...