Додаток для замовлення квітів Flowers.ua дозволить зекономити ваш час

Опубликовал
Партнерский материал

Тепер для того, щоб привітати зі святом своїх коханих та рідних людей, які проживають в будь-якій точці країни, не доведеться навіть виходити із власної оселі. Сьогодні ми розповімо вам про додаток flowers.ua/ua, за допомогою якого можна швидко обрати квіти і замовити доставку букета за найкращою ціною.

Новий мобільний додаток Flowers.ua включає в себе звичні для інтернет-магазину функції і надає користувачам можливість ознайомитися з каталогом, зробити вибір, оформити заявку та сплатити її онлайн. Платформа Flowers.ua працює по всіх містах України. На ваш вибір доступний широкий асортимент товарів з доставкою людині, яка живе поруч з вами або ж знаходиться зараз за кілька тисяч кілометрів від вас.

Обирайте потрібну категорію товарів:

  • Акційні букети
  • Новинки
  • VIP букети
  • Квіти коханій
  • Квіти на день народження
  • Квіти на день закоханих
  • Квіти в коробці (flowers.ua/ua/cvety_v_korobke)
  • Квіткові кошики
  • Кімнатні рослини
  • Подарунки

Крім того, ви з легкістю зможете відфільтрувати позиції за ціною, нагодою, а також задати умови для пошуку і знайти потрібний сорт квітів, подарунки та солодощі. При цьому цінова політика додатка Flowers.ua повністю відповідає існуючому інтернет-магазину компанії.

Оформлення та оплата замовлення в пару кліків

Процес покупки в квітковому онлайн маркеті максимально точно відповідає потребам клієнта: у спливаючому переліку букетів і подарунків відображаються лише ті, котрі доступні для доставки за вказаною вами адресою. Опція «Оберіть місто доставки» знаходиться у верхній шапці сервісу.

До того ж додаток дає можливість швидко поділитися обраним букетом з приятелем в одному з найпопулярніших месенджерів. Дана опція стане в нагоді, якщо ви захочете попросити поради або просто похвалитися замовленням.

Оплатити заявку можна будь-яким зручним для вас способом — Paypal, Приват24, Apple Pay та іншими популярними платіжними системами, а також банківською картою. Крім того ви можете вибрати зручну для вас валюту — UAH, USD, RUB або EUR.

Усі ваші замовлення будуть відображатися в особистому кабінеті. Так, в будь-який час дня і ночі ви зможете купити квіти онлайн та уточнити будь-яку цікаву для вас інформацію — перевірити статус замовлення, переглянути куди воно прямує, до якого часу повинно прибути і т.д. Тут же буде зберігатися історія заявок.

Відстеження замовлення в реальному часі

До незаперечних переваг додатка Flowers.ua відноситься відстеження місцезнаходження кур’єра на карті в реальному часі. Дана опція стає доступною, коли кур’єр виїде на доставку. Крім того, як тільки статус вашого замовлення буде змінений, ви отримаєте відповідні push-повідомлення. Теперь не потрібно зайвий раз заходити в додаток, щоб щось перевірити.

Для завантаження додатку переходьте за посиланням до Google Play або App Store.

Disqus Comments Loading...