3 сфери застосування зарядних станцій, навіть якщо є світло

Опубликовал
Ирина Тесленко

Зима, якою нас так лякав ворог, залишилась позаду. Українці мужньо вистояли і проти блекауту, і проти холодів, а генератори та павербанки стали одними з найпопулярніших покупок сезону. Коли ситуація з електроживленням стабілізувалась, власники зарядних станцій поставили собі запитання: «А що робити з пристроями зараз?» Не поспішайте ставити їх на дальні полички комори – на прикладі зарядних станцій Souop ми розглянемо багато ситуацій, коли портативне живлення залишається необхідним і корисним. 

Партнерський матеріал?
  1. Робота й відпочинок

Мобільне джерело живлення дозволяє сповна насолодитися весняним потеплінням. Якщо маєте свою мініелектростанцію, ви можете працювати де завгодно – удома, у друзів, у гостях у родичів і навіть у подорожах. Знаєте такий термін, як workation? З такою невеликою станцією, як Souop на 600 Вт, ви зможете відправитися в омріяну подорож і взяти із собою все необхідне і для роботи, і для відпочинку. 

При вазі 6,8 кг станцію можна переносити за допомогою вбудованої ручки. Пристрій не займе багато місця в машині, а завдяки п’яти портам допоможе зарядити всі гаджети, ноутбук чи фотоапарат, а також підзарядити сумку-холодильник, електричний гриль та інші девайси для подорожі. 

Для родин з дітьми вона стане справжньою знахідкою. Особливо якщо малеча полюбляє дивитися мультики на планшеті, грається іграшками на радіокеруванні чи катається на електротранспорті – сеґвеях або самокатах. Вибирайтеся гуляти на цілий день і не думайте про заряджання – станції вистачить і на розваги, і на смартфон, щоб зняти сімейний відпочинок. 

Ще одна перевага станції Souop полягає у використанні літій-залізо-фосфатних батарей (LiFePO4). На відміну від звичайних літієвих, батареї LiFePO4 мають триваліший строк експлуатації і кращий рівень безпеки, щоб ви були впевненими в захисті своєї техніки у процесі заряджання. Якщо купите одну Souop, зробите найкраще вкладення коштів у пристрій, який прослужить довгі роки, готовий до використання з будь-якою технікою і вміє заряджатися аж трьома способами – від розетки, автомобіля чи сонячних панелей. 

 

Більше інформації та характеристики Souop на 600 Вт можна подивитись на сайті

 

  1. Професійні завдання

Чи то для блогерів, які шукають нестандартні локації для знімань, чи то для будівельників, які виконують ремонтні роботи, станція Souop на 1,2 кВт допоможе живити фотоапаратуру або важливі електроінструменти. Станції Souop є одними з найпотужніших пристроїв з більшою ємністю акумуляторів, ніж в аналогів, а тому їх можна використовувати для професійних завдань. 

У ситуації, коли техніка вимагає постійного доступу до мережі змінного струму, станція виступить чудовою альтернативою. Її можна брати із собою разом з набором інструментів і працювати в різних замовників однаково зручно, не витрачаючи час на пошук джерел живлення. 

Для креативних завдань, коли знімання відбувається «в чистому полі», станція допоможе заживити світло, дрони чи проєктори. А для кулінарних блогів, особливо в літній період, по-справжньому незвично буде провести знімання на природі – різні кухонні прилади можна взяти із собою і здивувати підписників новою «студією». З портативними Souop не буде жодного обмеження в польоті фантазії. 

Більше інформації та характеристики Souop на 1200 Вт можна подивитись на сайті

  1. Захист та оборона

Багато людей, які боронять країну на фронті або залучені до волонтерства, працюють у надзвичайно небезпечних умовах. Додаткове живлення для засобів зв’язку, як-от рації, мобільні пристрої, станції Starlink, можна забезпечити однією з найємніших моделей Souop 1,8 кВт. Для польових умов вона є найнадійнішим варіантом, адже має аж дев’ять вихідних портів для великої кількості техніки, а можливість заряджатися від сонячних панелей послужить альтернативою у складних умовах. 

 

Живлення розвідувальних дронів, моніторів і ноутбуків, освітлення на блок-постах – станція підходить для будь-яких завдань і впорається з роботою на відкритому повітрі. Волонтерам така станція допоможе в поїздках на деокуповані території – там, де більше як рік відсутні всі комунальні послуги, важливо надати людям доступ хоча б до світла, новин і зв’язку з рідними. 

Незалежно від того, яку ви маєте професію, полюбляєте активний відпочинок чи плануєте довгу подорож у заміський будинок – з портативною станцією завжди буде доступ до електрики. З нею можна впевнено працювати та відпочивати з комфортом і не хвилюватися про зв’язок і побутові питання.

Більше інформації та характеристики Souop 1800 Вт можна подивитись на сайті

Партнерський матеріал?

Замовити Souop 600 Вт

Замовити Souop 1200 Вт

Замовити Souop 1800 Вт

 

Disqus Comments Loading...