MacBook Air M2: екран 15 дюймів, 20 годин без підзарядки, безшумна робота. Де замовити прямо зараз

Опубликовал
Партнерский материал

Нова 15-дюймова діагональ, чип М2 і стильний дизайн. Apple випустила оновлений MacBook Air M2, який вже можна купити в магазинах ресейлерів.

У партнерському тексті з MacBook розповідаємо про головні переваги гаджета. 

Партнерський матеріал?

Що нового

Діагональ 15 дюймів. Дисплей Liquid Retina тепер має 15-дюймовий екран – найбільший і найяскравіший серед усіх MacBook Air. Ця новинка від Apple підтримує близько 1 млрд кольорів, що дозволятиме не тільки ще більш комфортно працювати, а й вечорами дивитися фільми на доволі великому екрані. 

Ефективність з потужним процесором. Завдяки оновленому процесору M2 PRO користувачі отримають ще більшу ефективність від ґаджета. Модель MacBook Air M2 надзвичайно потужна без вентилятора. Це забезпечує безшумну роботу навіть під час виконання найнапруженіших завдань.

Оновлений дизайн. Попри неабияку потужність, MacBook Air M2 з надміцним корпусом із переробленого алюмінію важить все ще достатньо мало – 1,51 кг. Естетичний дизайн та оновлена колірна гама доповнять будь-який образ – від стриманого офісного до free style. Модель доступна в чотирьох кольорах: темна ніч, космічний сірий, сріблястий та зіркове сяйво.

20 годин без підзарядки. Майже добу ваш гаджет працюватиме й виконуватиме всі необхідні функції – від робочих до розважальних. 

Комфортні відеоконференції. У світі, де всі звикли проводити робочі та особисті зустрічі з друзями в онлайні, висока якість камери та звуку ґаджета надважливі. А завдяки камері FaceTime HD 1080p, новій діагоналі та системі з трьох мікрофонів розмови проходитимуть немов у реальному житті. 

Як замовити

MacBook Air діагоналлю 15 дюймів можна купить прямо зараз. Також доступна розстрочка – від 4167 грн/міс, 15 платежів.

Якщо купувати до MacBook бездротову мишку Magic Mouse, то можна зекономити до 2 тис. грн. 

Гаджет доступний до замовлення в магазинах офіційних ресейлерів: iSpace, Allo, Rozetka, Citrus, Comfy, Vodafone, Foxtrot, «Епіцентр» та KTC.

 

Партнерський матеріал?

Це партнерський матеріал. Інформацію для цього матеріалу надав партнер.
Редакція відповідає за відповідність стилістики редакційним стандартам.
Замовити матеріал про вас у форматі PR-статті ви можете тут.

Disqus Comments Loading...