METASMART TV: нові можливості для пошуку фільму «Гордість і упередження і зомбі»

Опубликовал
Партнерский материал

Психологи радять ввечері винагороджувати себе за робочий день і добряче відпочивати. Це можуть бути різні приємності, і не тільки смачна їжа. Наприклад, можна подивитися комедію «Гордість і упередження і зомбі» або будь-яке інше цікаве кіно.

У партнерському тексті із брендом Gazer його команда дає поради, як знаходити фільми та не втрачати при цьому безліч часу.

Партнерський матеріал?

Про що це кіно

«Гордість і упередження і зомбі», або Pride and Prejudice and Zombies, – це стара добра класика, але розбавлена зомбі-апокаліпсисом. Знайомі герої з роману Джейн Остін займаються звичними справами. Щоправда, містер Дарсі тепер навчає всіх охочих бойових мистецтв. Старше покоління Беннетів думає, за кого видати своїх дівчат заміж. Юні панночки шукають кохання. А в боротьбі за серце обранця потрібно обійти не лише з конкуренток, а й монстрів, які хочуть його зжерти. Фільм показує, на що здатні жінки, коли загрожують їхньому сімейному щастю.

На пошук фільму потрібен час

Чого психологи радять уникати, так це зайвого стресу та нервувань. А вони є супутниками людей, які хочуть розслабитися з фільмом, але не можуть його знайти. Особливо добре це відчувають власники звичайних смарттелевізорів. Для них знайти кіно на вечір – непросте завдання.

Починається все з моніторингу онлайн-кінотеатрів, де є підписка. І коли виявляється, що відео там немає, пів вечора зливається на його пошук. Щоб перевірити, чи є потрібний фільм, у якій він якості й за які гроші його можна переглянути, потрібно відкрити щонайменше з десяток посилань. Така собі лотерея, але без неї не обійтися.

Оптимізація пошуку з METASMART TV

Щоб легко знайти потрібний фільм або серіал, компанія Gazer створила лаунчер пошуку METASMART TV. Завдяки його фільтру можна шукати фільм не лише за назвою чи жанром. Комбінуйте критерії пошуку під власні інтереси: назва, мова озвучки, рік випуску, рейтинг, акторський склад, вік глядача, режисер, нагороди, бюджет фільму тощо. Ба більше, пошук підлаштований під уподобання глядачів, тобто вони стопроцентно знайдуть цікаву кінострічку.

І найприємніше: не потрібно блукати серед застосунків кіносервісів, щоб перевірити наявність фільму. З Gazer уся інформація про нього вже за кілька секунд буде на головному екрані телевізора з онлайн-кінотеатрами. Ви дізнаєтесь, де його можна переглянути й на яких умовах: будь то оренда, прокат чи купівля. Потрібно лише вибрати найвигідніші.

Фільми, серіали та рекомендації на екрані телевізора

Усе одно важко визначитися? Gazer продумав і цей момент. Не потрібно вишукувати в соціальних мережах і гуглити, що цікавого подивитися. У METASMART TV є добірки з рекомендаціями кіноманів, критиків, студій фільмів, кінотеатрів, режисерів тощо. Залишитися без цікавого кіно точно не загрожує.

Партнерський матеріал?

Спробувати METASMART TV

Disqus Comments Loading...