Найкращі охоронні гаджети для захисту будинку, офісу чи квартири

Опубликовал
Павло Чуйкін

Після повномасштабного вторгнення росії в Україну багато українців вимушено їдуть у безпечніші місця. Покинуті житло, офіси або склади можуть залишатися без нагляду дні, тижні або навіть місяці. Такі приміщення у великій небезпеці, притому що мародерів у воєнний час жорстоко карають. Але крім них залишаються місцеві або заїжджі злодії, різні кримінальні елементи тощо.

Щоб допомогти в цій ситуації, у партнерському матеріалі з Bezpeka.club ми зібрали десятку найкращих охоронних систем, відеокамер та інших розумних гаджетів. Вибирайте собі набір за потребою або звертайтеся за допомогою для індивідуального підбору за цим посиланням в компанію Bezpeka.club. Встановлення роблять по всій Україні. Також можна під’єднати їх до пульта охорони.

Партнерський матеріал?

Ajax StarterKit Cam

Комплект бездротової сигналізації Ajax StarterKit Cam вміє фіксувати проникнення в приміщення на камеру та відправляє знімки зловмисників господарю. У набір входить датчик руху з ІЧ-сенсором і вбудованою фотокамерою MotionCam, датчик відкриття DoorProtect, дармовисі з кнопками для керування основними функціями SpaceControl, а також інтелектуальна центральна панель Ajax Hub 2. Набір підходить для офісів, приватних заміських будинків і квартир.

Dahua HD KIT

У комплект відеоспостереження Dahua HD KIT 4×2MP INDOOR-OUTDOOR + HDD 1TB входять чотири камери з можливістю цілодобово записувати відео і наглядати онлайн за територією об’єкта, що охороняється. У наборі є пара циліндричних вуличних камер та дві купольні моделі для внутрішніх приміщень. Усі чотири моделі знімають відео у форматі Full HD. Записують ролики на комплектний жорсткий диск місткістю 1 ТБ. Dahua HD KIT рекомендують встановлювати в офісах і заміських будинках.

NeoLight NeoKIT

NeoLight NeoKIT – комплект із відеодомофона з відеопанеллю виклику. Тут є семидюймовий сенсорний екран, пам’ять на 64 фотокартки, Wi-Fi-модуль для переадресації викликів на телефон, слот під microSD-картку за потреби і вбудований відеореєстратор. Набір рекомендують використовувати у квартирах, офісах і заміських будинках.

Imou IPC-C22EP-A

Модель Imou IPC-C22EP-A – сучасна IP-камера з роздільною здатністю 2 Мп. Модель оснастили Wi-Fi-модулем для віддаленого підключення, а також вона має можливість під’єднатися до відеореєстраторів компанії Dahua через локальну мережу. Камеру рекомендують встановлювати у квартирах, заміських будинках та офісах.

Hikvision DS-2CV1021G0-IDW

Wi-Fi IP-відеокамера Hikvision DS-2CV1021G0-IDW призначена для відеоспостереження на вулиці. Роздільна здатність матриці моделі – 2 Мп, максимальна якість знімання – 1080р. Крім бездротової роботи модель має слот для картки пам’яті microSD до 256 ГБ, куди можна записувати відео.

Ajax FireProtect

Бездротовий датчик диму Ajax FireProtect оснастили температурним сенсором – він миттєво реагує на задимлення приміщень. А ще повідомляє про різкі стрибки температури. Датчик можна під’єднати до Ajax StarterKit Cam, про який писали вище. Але датчик також може сигналізувати про пожежу і в автономному режимі, без підключення до хаба.

MUL-T-LOCK ENTR

Розумний замок MUL-T-LOCK ENTR підходить для всіх типів дверей, не вимагає прокладання дротів або додаткової підготовки. Система працює із циліндром MUL-T-LOCK ENTR. Завдяки цьому користувач може керувати дверима через мобільний застосунок або з допомогою звичайних ключів.

Nolon Lock Protect

Nolon Lock Protect – датчик замкової щілини, який встановлюють на будь-який замок і підключають майже до будь-якої охоронної системи. Пристрій кріпиться на замок зовні та повідомляє користувача про спробу злому, а також про спробу вивчити систему замка. Реагує на відмичку та силовий злом дверей.

Ajax Socket

На додаток до стартового набору та датчика задимлення компанія Ajax також має розумну розетку Socket. У моделі стильний та акуратний дизайн, підсвічування та лічильник енергоспоживання. Максимальне навантаження – до 2,5 кВт. Є індикація рівня навантаження та захист від перевантаження. З допомогою цієї моделі можна легко та зручно керувати електроприладами у віддаленому режимі.

NeoLight Solo IPW

Викличну відеопанель NeoLight Solo IPW оснастили 2-мегапіксельною камерою з інфрачервоним підсвічуванням, а також можливістю підключатися по Ethernet і Wi-Fi. Пристрій вміє телефонувати користувачеві, якщо хтось прийшов і стоїть біля дверей. Є віддалене керування та запис відео на вбудовану пам’ять 32 ГБ. Також є мікрофон і динамік для розмови з відвідувачами. Рекомендують встановлювати в офісах, складах, квартирах і будинках.

Bezpeka.club: 10% вартості кожного замовлення, зробленого до кінця квітня за посиланнями в даному матеріалі, буде перераховано на потреби ЗСУ.

Disqus Comments Loading...