Огляд змін iPhone 15 Pro: зменшені до 1,5 мм рамки екрану, кнопка Action, роз’єм USB-С

Опубликовал
Партнерский материал

12 вересня в Apple представили оновлений iPhone. У продаж нова партія надійде найближчими днями.

У партнерському матеріалі подивимося на зміни, які зроблять Айфон 15 Про зручнішим і функціональнішим.

Партнерський матеріал?

  1. Найтонші рамки в індустрії

Найновіші моделі Pro будуть оснащені дисплеями, виготовленими за технологією LIPO low-injection pressure over-molding – тією самою, що дала змогу Apple зменшити безель годинника Apple Watch Series 8. Це чудова новина для тих, хто хотів отримати телефон з безрамковим дизайном, як в Android-смартфонів, але не готовий був відмовлятися від гаджета Apple.

Завдяки LIPO серія iPhone 15 Pro виглядатиме та відчуватиметься як преміальні пристрої. Не кажучи вже про те, що зменшення товщини рамок з 2,2 мм до 1,5 мм дає користувачам більше простору на екрані та взаємодії з ним.

Переглянути характеристики iPhone 15 Pro можна за посиланням

 

  1. Інші матеріали та форма граней

Відтоді як в Apple перейшли на використання нержавіючої сталі починаючи з iPhone 12 Pro, телефони стали відчутно важчими в руці. Додати до цього шасі з рубаними краями – і використовувати пристрій без чохла стає неприємно.

Цього року компанія перейде від нержавіючої сталі до титану. Також нові айфони оснастять каркасом із заокругленими кутами і краями, які не впиваються в долоні, як у моделей попередніх поколінь.

Передзамовити iPhone 15 Pro можна вже на сайті

 

  1. Кнопка Action замість важеля

Apple відмовиться від важеля перемикання звуку на користь нової кнопки Action, аналогічної тій, що використовується в Apple Watch Ultra. З її допомогою користувачі зможуть прив’язати до її натискання певну функцію або запуск застосунку – для швидкого доступу.

Крім того, Apple відкриє доступ до запуску ярликів із застосунку «Команди», що істотно розширить функціональність смартфона. Запускати можна буде будь-яку дію: від створення скриншотів і завантаження контенту із соціальних мереж до перемикання VPN і конвертації відео в GIF.

  1. Універсальний роз’єм для заряджання

Чи не найбільшою проблемою айфонів останніми роками був застарілий роз’єм Lightning. Хоча він симетричний і тому зручний у підключенні, його інтерфейс порушує гладкість екосистеми Apple. З переходом на USB-С компанія практично завершить цикл – усі «яблучні» гаджети можна буде живити від універсального входу.

Завдяки цьому користувачам буде достатньо одного адаптера й одного кабелю, щоб iPad, iPhone і MacBook залишалися зарядженими.

 

Партнерський матеріал?

Передзамовити iPhone 15 Pro

 

Disqus Comments Loading...