Топ 10 пропозицій для ігрового чи робочого місця до «‎чорної п’ятниці»‎

Опубликовал
Партнерский материал

«Чорна п’ятниця»‎ вже стукає у двері, а отже, прийшов час придивлятися до різних корисних гаджетів, аксесуарів та інших товарів, які покращать роботу за столом чи ігровий досвід. У цьому партнерському топі зібрали 10 різноманітних і корисних пропозицій з гарними цінами.

Партнер проєкту?

Крісла Anda Seat Kaiser 3 XL

Популярне крісло Anda Seat Kaiser 3 буває в розмірах XL та L. Воно витримує вагу до 200 кг і підходить людям зі зростом до 210 см. Це найтехнологічніша модель компанії зі сталевим каркасом TitanSteelAD+, наповнювачем – піною з ефектом пам’яті, безліччю кольорів і двома варіантами покриття.

Крісла Anda Seat Kaiser 3 мають суцільно металеву основу Aluminum Base Oc-TopsAD+ з потужними ребрами жорсткості, регульовану спинкувід 90 до 160 градусів, подушку під шию на магніті, вбудовану підтримку попереку, яка регулюється персонально під користувача, 4D-підлокітники, функцію гойдання та міцні колеса 65 мм з поліуретановим покриттям King Size. Такі колеса безшумні та не шкодять покриттям на підлозі. Крісла доступні в дев’яти кольорах і з покриттям із лляної тканини або ПВХ-шкіри.

Бренд Anda Seat надає гарантію два роки на свої крісла. Ціна крісла до «чорної п’ятниці» складає 15 999 грн. Знижка діє на будь-який розмір, колір і варіант покриття.

Крісла Anda Seat Phantom 3 L

Ще одне популярне крісло від Anda Seat називається Phantom 3 L. Воно підходить для користувачів вагою до 120 кг, але якщо ви збираєтеся гойдатися, то зверніть увагу, що для цього режиму обмеження в 90 кг. Основа крісла – надміцній сталевий каркас TitanSteelAD+, а зверху маємо наповнювач – піну високої щільності з ефектом пам’яті.

Anda Seat Phantom 3 L має два варіанти покриттялляна тканина або ПВХ-шкіра та шість кольорів. Спинка також регулюється від 90 до 160 градусів, а це значить, що на цьому кріслі можна комфортно не тільки сидіти, а й лежати. Колеса тут міцні, але стандартного розміру і з поліуретановим покриттям. Звісно ж, вони також не шкодять будь-якому матеріалу підлоги. Модель отримала підлокітники 2D і дві подушки – для підтримки шиї та попереку.

На крісла обов’язковою є гарантія два роки. Зараз їх можна купити за 9999 грн замість звичних 11 999 грн. Знижка діє на всі кольори та варіанти покриття.

Підставка для ноутбука OfficePro LS111

Підставка для ноутбука OfficePro LS111 стильно виглядає, а ще регулюється та закріплюється з різними параметрами висоти чи кута нахилу. Вона розміщує ноутбук на рівні очей, а це допоможе користувачу уникнути втоми м’язів, особливо шийних, напруги очей тощо. А ще це забезпечує чистоту робочого місця та економію обмеженого простору стола.

OfficePro LS111 зроблена з високоякісного алюмінієвого сплаву. На тримачі ноутбука розмістили гуму та захисні гачки, щоб він не ковзав. Також підставка має дизайн вентиляційного отвору для охолодження. А це збільшує природний потік повітря та допомагає ноутбуку не перегріватися.

Підставка OfficePro LS111 підходить для ноутбуків діагоналлю до 16 дюймів включно. Але якщо потрібно поставити більшу модель, то маємо збільшені тримачі у підставки чорного кольору LS111B. Саме вони  дають можливість поставити ноутбук більшої діагоналі.

Серед наявних кольорів є silver, grey і black. Спеціальна ціна до «чорної п’ятниці» складає 999 грн замість звичних 1499 грн.

Ігрова гарнітура Fifine H9

Доступна гарнітура для геймерів Fifine H9 має класичний аскетичний дизайн, дротове з’єднання, корпус із пластику та металу. Це модель закритого типу зі знімним мікрофоном і підтримкою звучання 7.1. Якісний мікрофон – один з головних плюсів цієї моделі. Він чудово та чисто передає голос і має якість звучання як у стаціонарного мікрофона. Вибравши ці навушники, ви можете заощадити на додатковому окремому мікрофоні, а ваші слухачі чи напарники по грі будуть знати ваш голос з найкращого боку.

Fifine H9 також оснащена 50-міліметровими випромінювачами. Заявлений частотний діапазон складає від 20 Гц до 20 кГц. Опір – 32 Ом, а чутливість – 95 дБ. Ігрова гарнітура сумісна з ПК, ноутбуками та популярними ігровими консолями Microsoft Xbox One, Microsoft Xbox Series X|S, Sony PlayStation 4, Sony PlayStation 5 та Nintendo Switch. Модель має три кольоричорний, білий, рожевий, знімний пульт керування та під’єднується через кабель mini-jack. До «чорної п’ятниці» ціна Fifine H9 складає лише 1699 грн замість звичайних 2199 грн.

Мікрофон Fifine A8 Plus

Якщо ви хотіли вести стрими, записувати подкасти чи започаткувати власний YouTube-канал, придивіться до Fifine A8 Plus. Це високоякісний конденсаторний мікрофон, який пропонує ряд функцій і можливостей для професійного аудіозапису, наприклад, налаштування діаграми спрямованості. Тобто в залежності від потреб можна робити його двоспрямованим, стерео, кардіоїдним чи всеспрямованим.

З бонусів відзначимо комплектний попфільтр, підставку з «павуком», регулятори звучання і стильний, проте аскетичний дизайн з RGB-підсвічуванням. На корпусі також є зручна кнопка вимкнення/увімкнення звуку. Мікрофон Fifine A8 Plus має гарантію 12 місяців і продається зі знижкою за ціною 2999 грн.

Механічна клавіатура GamePro MK85R/B

Повнорозмірна механічна клавіатура GamePro MK85R/B в першу чергу виділяється своїм стильним виглядом, а у другу – дуже приємною ціною. Тим паче до «чорної п’ятниці» ще діє знижка, тому її можна взяти за 799 грн.

GamePro MK85R/B оснащена «червоними» лінійними перемикачами, що характеризуються відносною беззвучністю і швидкістю натискання. Також є варіант із «блакитними» гучними тактильними перемикачами. А ще є варіант без цифрового блоку. Ресурс натискань обох версій свічів складає 20 млн. Є українська розкладка.

Ігрова механічна клавіатура GamePro MK85R/B отримала напівпрозорі кейкапи та RGB-підсвічування з 12 режимами. Особливі ковпачки роблять підсвітку ще яскравішою, а функція одночасного натискання 25 клавіш не завадить у найсерйозніших ігрових зарубах.

Крісло GamePro GC700 Hero з RGB

Ігрове крісло GamePro GC700 Hero має стильний дизайн та RGB-підсвічування. Основа моделі – міцний металевий каркас, а зверху маємо наповнювач у вигляді цілісних вставок з губчастої піни. Крісло без проблем витримає гравців вагою до 120 кг і зростом до 185 см. Цьому сприяє нейлонова основа з товстими ребрами жорсткості

GamePro GC700 Hero оснащене м’якими подушками під голову та поперек, 2D-підлокітниками зі щільного, зносостійкого каучуку. RGB-підсвічування має багато режимів і працює від павербанка, для якого в корпусі є спеціальне сховище. Ціна крісла до «чорної п’ятниці» складає 6999 грн замість звичних 8999 грн.

Охолоджувальна підставка GamePro CP980

Підставка GamePro CP980 оснащена шістьма вентиляторами, що обертаються із частотою 1–1,2 тис. обертів. Швидкість їх обертання з підсвічуванням можна відрегулювати або за бажанням вимкнути. Модель підходить для ноутбуків з діагоналлю до 17 дюймів включно та має стильний дизайн. Матеріал корпусу – пластик, але сітка залізна. Є зручні обмежувачі, що міцно тримають ноутбук на місці. Також додали 10 режимів підсвічування, що додає стилю.

Охолоджувальна підставка GamePro CP980 має в комплекті тримач для телефону. Його можна легко встановити по обидва боки підставки. Ціна на модель зі знижкою до «чорної п’ятниці» складає 999 грн замість звичайних 1299 грн.

Ігрова гарнітура GamePro HS1300 7.1 RGB

Навушники для геймерів GamePro HS1300 7.1 RGB мають сучасний стильний дизайн і, як ви зрозуміли з назви, RGB-підсвічування. Випромінювачі тут по 50 мм, імпеданс на рівні 20±15%Ω, чутливість – 116dB±3dB, а частотний діапазон – від 20 Гц до 20 кГц. Невелика маса 370 г і комфортні амбушури з екошкіри чудово підходять для тривалих ігрових сеансів.

Під’єднання в гарнітури дротове через USB для активації просторового звучання 7.1. Але якщо потрібно, то його можна вимкнути. Також є зручний пульт керування на кабелі. Він регулює гучність, вмикає/вимикає мікрофон і регулює RGB-підсвічування.

Мікрофон висувний і всеспрямований. GamePro HS1300 7.1 RGB також має фірмове програмне забезпечення для детального налаштування звучання, мікрофону тощо. Ігрова гарнітура продається за зниженою ціною 1199 грн.

Ігрова мишка GamePro GM560

GamePro GM560 – доступна і стильна ігрова мишка з дев’ятьма кнопками та RGB-підсвічуванням. Усередині чипсет Sunplus6662, що забезпечує точність і надійність рухів. Значення DPI можна регулювати від 1,2 тис. до 12 тис., і цього вистачить, щоб попрацювати чи пограти в найвимогливіші до керування ігри. Цьому також сприяє частота опитування сенсора на рівні 500 Гц.

Ігрова мишка GamePro GM560 оснащена перемикачами Huano з ресурсом 10 млн натискань. Кабель довжиною 1,5 м із плетінням надійно захищає від пошкоджень і дозволяє вільно маневрувати на столі. Зараз ця модель продається зі знижкою у 300 грн і доступна за 499 грн.

Партнер проєкту?

На сайт Anda Seat

Disqus Comments Loading...