Зарплатна картка в Sense Bank: зняття готівки без комісії, кешбеки та оформлення у кілька кліків

Опубликовал
Партнерский материал

З листопада 2023 року приватні особи можуть оформити цифрову зарплатну картку від Sense Bank. Це робиться всього в кілька кліків у цифровому банку Sense SuperApp.

У партнерському тексті із Sense Bank розповідаємо, як це працює та які функції доступні.

Партнерський матеріал?

Що відомо

Послугою від Sense Bank можуть скористатись працівники будь-яких компаній, що обслуговуються за зарплатним проєктом в інших банках.

«Можливість самостійно вибирати банк для виплати зарплати підвищує рівень обслуговування клієнтів, – підкреслює Інна Тютюн, членкиня правління, директорка блоків IT й роздрібного бізнесу Sense Bank. – Sense Bank готовий надавати багато банківських послуг як для фізичних, так і юридичних осіб, впроваджувати інноваційні рішення в Sense SuperApp і надалі».

Відтепер клієнти Sense Bank можуть швидко відкрити цифрову зарплатну картку, вибравши один із трьох пакетів – White, Black або Graphite. Ось що буде їм доступне:

  • Зняття готівки без комісії в будь-яких банкоматах в Україні та по всьому світу в межах щомісячних лімітів.
  • Поповнення картки без комісії в касах і банкоматах Sense Bank з функцією cash-in, у терміналах EasyPay, City24.
  • Дві додаткові картки безплатно в пакеті послуг – у будь-якій валюті: UAH, USD, EUR.
  • Додатковий дохід щомісяця на залишок коштів з послугою «Дохідний сейф».
  • Додатковий кешбек 2% на покупки щовихідних протягом трьох місяців з моменту зарахування першої зарплати. І це на додачу до постійних кешбекових пропозицій: вибір до семи підвищених категорій, кешбек від партнерів до 15% і круті акційні пропозиції.
  • Можливість щомісяця отримувати частину зарплати раніше з мінімальною переплатою з послугою «Зарплата раніше».

Детальніше можна дізнатися за цим посиланням.

 

Як почати

Спочатку потрібно вибрати на сайті банку найвигіднішу для себе картку й оформити її онлайн за відповідним посиланням. Після цього необхідно активувати картку, встановивши PIN-код до неї, і сформувати заявку для бухгалтера свого підприємства:

  1. У меню картки вибрати пункт «Заявка на одержання заробітної плати».
  2. Вказати назву компанії та натиснути «Сформувати заявку».
  3. Готову заявку надіслати бухгалтеру своєї компанії.

За бажанням клієнт може безплатно замовити пластикову картку, її доставлять по Україні «Новою поштою».

Картки для юридичних осіб

Нагадаємо, із жовтня юридичні особи можуть миттєво оформити цифрову зарплатну картку онлайн у Sense Bank. Щоб замовити її, достатньо просканувати QR-код просто з кабінету бухгалтера або відділу персоналу. Далі активувати картку в цифровому банку Sense SuperApp і почати користуватись.

За потреби можна відразу прив’язати неіменний пластик, а також замовити зарплатну картку в будь-яке відділення «Нової пошти». Послуга доступна для компаній, що мають чинний або оформлять новий зарплатний договір у Sense Bank. Дізнатись більше про переваги зарплатного проєкту для бізнесу можна тут.

Партнерський матеріал?

Замовити зарплатну картку

Disqus Comments Loading...