«Збірка» від Sense Bank для накопичень: 4% річних доходу та поповнення за посиланням або QR-кодом

Опубликовал
Партнерский материал

«Збірка» в мобільному банку Sense SuperApp – універсальний інструмент, який допомагає збирати гроші від друзів і знайомих: на допомогу ЗСУ, омріяну покупку тощо. Його презентували як зручний сервіс у Sense SuperApp наприкінці 2021 року.

У партнерському тексті із Sense Bank розповідаємо, як працює «Збірка» та чим відрізняється від схожих продуктів інших банків.

Партнерський матеріал?

Як найчастіше використовують «Збірку»

Спочатку клієнти банку користувалися «Збіркою» здебільшого для того, щоб накопичити гроші для власних потреб. Але останнім часом усе більше «Збірок» створюють задля збирання коштів на допомогу українським воїнам, наприклад, придбання амуніції і дронів.

Головна перевага «Збірки» над схожими продуктами інших банків – відсотки, що нараховує банк на кошти, які зберігаються на «Збірці». Клієнт автоматично отримує 4% річних на всі гроші, що лежать на ній. Чим довше триває збір і чим більше грошей зібрали, тим більший прибуток.

Іншими словами, збірка – це не просто зручний, але й вигідний інструмент для збирання грошей. У цьому сенсі він є безстроковим банківським депозитом без обмеження мінімальної суми та з можливістю зняти гроші без втрати відсотків будь-якої миті.

Крім того, поповнювати «Збірку» на будь-яку суму й у зручному форматі за посиланням або QR-кодом можуть усі охочі, навіть якщо вони ще не стали клієнтами Sense Bank.

Створити «Збірку» можна за посиланням.

 

Цікаві цифри про збірку

  • Від запуску сервісу два роки тому українці заробили на відсотках, що нараховуються на «Збірку», 744 тис. грн. Про це свідчить статистика банку.
  • За цей період відкрили понад 40 тис. «Збірок». І їхня кількість продовжує зростати щодня.
  • У середньому клієнти Sense SuperApp завершували збір коштів за 124 дні.

Як почати збирати гроші

Відкрити «Збірку» просто. Для цього на вкладці «Продукти» у Sense SuperApp потрібно вибрати «Створити збірку», вказати суму збору та за бажанням ввести назву. Sense SuperApp самостійно згенерує посилання або QR-код. Ними легко ділитися в соціальних мережах, месенджерах і в будь-який інший зручний спосіб.

Поповнити «Збірку» може будь-хто, у кого є посилання або QR-код: зручна і проста онлайн-форма дозволяє безпечно та за кілька секунд переказати бажану суму за допомогою Google Pay або Apple Pay.

Про Sense Bank

Sense Bank – системно важливий український банк, 100% акцій якого належить державі в особі Міністерства фінансів України. Він обслуговує близько 3 млн фізичних, 55 тис. юридичних осіб і 85 тисяч ФОПів у 130 відділеннях по всій Україні, а також в онлайн-банку Sense SuperApp. У банку працює близько 4 тис. співробітників.

Партнерський матеріал?

Створити свою «Збірку»

Disqus Comments Loading...