Woodcessories: чохли для iPhone з екошкіри, натурального дерева та каменю

Опубликовал
iCases.ua

 

Німецький бренд Woodcessories давно відомий тим, що пропонує аксесуари для пристроїв Apple з натуральних матеріалів. Як випливає з назви компанії, це чохли для iPhone, зарядні пристрої та багато іншого з природних матеріалів. Окрім дерева, використовуються також екошкіра та камінь.

Купуй Woodcessories чохли iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – wood5

Нещодавно Woodcessories представила нові чохли з серії Bio Organic, які покликані надати iPhone та AirPods розкішного вигляду. Як і справжня шкіра, інноваційний матеріал, виготовлений з рослин алое вера, з часом набуває індивідуальної патини. Тому продукція ідеально підходить для людей, яким подобається зовнішній вигляд і відчуття шкіри, але які не хочуть використовувати натуральну шкіру, наприклад, через веганський спосіб життя. 

Згідно з пресрелізом: «Виробник з Бохума розробив AloSkin, інноваційний матеріал, виготовлений з волокон алое вера, натурального каучуку та переробленого пластику. AloSkin має такий самий розкішний вигляд і м’якість, як і справжня шкіра, але виготовляється на основі продуктів нетваринного походження. Тонкі чохли сумісні з бездротовою зарядкою, а всі чохли для iPhone також оснащені технологією MagSafe, що робить їх ідеальним повсякденним супутником. Серія Bio Leather ідеально підходить для тих, кому подобається зовнішній вигляд шкіри та хто піклується про навколишнє середовище».

Джерело: appgefahren.de

Також доступні чохли з натурального дерева та каменю, ідеальні для тих, хто цінує красу природи. Виготовлені з деревини горіха, ці мінімалістичні чохли демонструють унікальну елегантність цього матеріалу. Кожен чохол з дерева з гордістю демонструє унікальну текстуру горіха, додаючи нотку індивідуальності кожному аксесуару.

Джерело: woodcessories.com

Для тих, хто шукає справді унікальну естетику, ви можете звернути уваги на чохли з натурального каменю. Кожен чохол — це справжній витвір мистецтва природи, що має свою власну текстуру та характер. Такий чохол точно вирізнятиме вас з-поміж інших.

Купуй Woodcessories чохли iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – wood5

Джерело: woodcessories.com

Особливості:

  • Чохли зі штучної шкіри AloSkin, натурального каучуку та переробленого поліуретану для Apple AirPods та iPhone у коричневому та чорному кольорах.
  • Чохла з натурального дерева та каменю.
  • Внутрішня підкладка з веганських мікроволокон для захисту пристрою
  • Захист на 360 градусів завдяки тонкому профілю та сумісності з бездротовою зарядкою
  • Водовідштовхувальна та брудовідштовхувальна поверхня робить чохол зручним для щоденного використання
  • 100-відсотковий низький рівень забруднення та сертифікат REACH, а також відсутність вмісту тваринних компонентів, ПВХ та BPA
  • Кнопки та рамка навколо камери на чохлах для iPhone виготовлені з анодованого алюмінію для високоякісного дизайну
  • Сумісність з MagSafe завдяки магнітам N52

Серія Bio Organic від Woodcessories вже доступна для покупки. Чохли доступні для всіх моделей iPhone 15 за ціною 2999 грн. А чохли з натурального дерева та каменю можна купити за ціною 2799 грн.

Купуй Woodcessories чохли iCases.ua із знижкою 5%. Промокод – wood5

Джерело: appgefahren.de

Disqus Comments Loading...