Бази даних, сховища, машинне навчання і ще багато чого: МУК став дистриб’ютором Amazon Web Services в Україні

Опубликовал
Партнерский материал

Група компаній МУК та Amazon Web Services оголосили про підписання дистрибуторської угоди в Україні. Тепер для партнерів і клієнтів компанії доступні понад  200 повнофункціональних сервісів Amazon Web ServicesAWS: від інфраструктурних технологій, таких як інструменти для обчислення, сховища та бази даних, до інновацій, наприклад, машинного навчання та штучного інтелекту, озер даних та аналітики, а також інтернету речей. 

У партнерському матеріалі представники групи компаній МУК розповідають більше про можливості, які тепер доступні українському бізнесу.

Партнерський матеріал?

Що за сервіси тепер доступні та які переваги вони мають

Група компаній МУК та Amazon Web Services спільно працюють для того, щоб допомогти українським клієнтам перенести критичні для бізнесу дані і програми у хмару AWS. Це особливо важливо у зв’язку з тими викликами та потрясіннями, з якими стикаються українські компанії.

Платформа Amazon Web Services гарантує клієнтам безпечне доставлення ІТ-ресурсів на вимогу через інтернет з оплатою pay-as-you-go. При цьому не потрібно купувати, розміщувати й обслуговувати фізичні ЦОДдата-центри та сервери в локальному оточенні. 

Зате клієнти та партнери зможуть користуватися такими технологічними службами, як обчислення, сховище, база даних, мережа та доставляння контенту, аналітика, машинне навчання, безпека, ідентифікація та відповідність вимогам. МУК як постачальник хмарних послуг Amazon Web Services допоможе під’єднати їх у міру потреби.

Amazon Web Services забезпечує можливість використання трьох основних моделей хмарних обчислень: IaaSінфраструктура як сервіс, PaaSплатформа як сервіс і SaaSпрограмне забезпечення як сервіс. Кожна модель надає певний рівень контролю, гнучкості та можливостей управління – можна вибрати набір сервісів, які потрібні клієнту.

Гнучка розробка, швидке розгортання, гібридна архітектура та масштабування стають новою нормою для компаній різних розмірів, галузей і географічних регіонів. 

Замовники можуть оперативно регулювати потужності, що використовуються їхніми програмами на Amazon Web Services. Завдяки цьому клієнт платить лише за ресурси, що реально використовує. Це дозволяє отримати всі необхідні для роботи інструменти, а також оптимізувати витрати на ІТ-інфраструктуру та персонал у компанії будь-якого масштабу.

Завдяки Amazon Web Services клієнти можуть перетворити капітальні витрати, такі як ЦОД та фізичні сервери в локальному оточенні, на змінні витрати і платити тільки за ІТ-ресурси. Крім того, операційні витрати значно знижуються завдяки суттєвій економії при масштабуванні бізнесу. Клієнти можуть розширити присутність бізнесу на нові географічні регіони та виконати глобальне розгортання в межах кількох хвилин.

Де навчитися використовувати Amazon Web Services

Група компаній МУК має власний навчальний центр, який проводить авторизоване навчання з Amazon Web Services. Співробітники ІТ-відділів компаній зможуть там познайомитися зі службами AWS у різних галузях – архітектура AWS, розробка застосунків, операційне навчання, безпека та великі дані. Також вони на практиці навчаться використовувати цю платформу, освоять її сервіси й ознайомляться з реальними сценаріями їх застосування.

Про групу компаній МУК

Група компаній МУК була заснована 1997 року. Основний напрям діяльності – дистрибуція комплексних рішень та обладнання провідних світових виробників у сфері інформаційних технологій. Працює в Молдові, Словенії, Туреччині, Україні, на Балканах, у країнах Кавказу та Центральної Азії. 

Портфоліо компанії постійно розширюється, містить контракти з більш ніж 50 світовими брендами А-класу, серед яких виробники комп’ютерної техніки, активного та пасивного мережевого обладнання, систем безперебійного живлення, а також розробники програмного забезпечення для побудови ІТ-інфраструктури будь-якого масштабу і складності.

Партнерський матеріал?

Більше про МУК

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Партнерский материал