Даруйте світло на 2023-й: 15 топових подарунків до Нового року

Опубликовал
Партнерский материал

Новий рік завжди оточує святковою атмосферою. Вулиці вбираються у прикраси, вітрини світяться вогниками гірлянд. Але ця зима інша – нас намагаються позбавити світла та тепла. Проте замість страху та паніки ми обіймаємося міцніше, щоб зігрітися, а своєю увагою та піклуванням даруємо одне одному святковий настрій і світло, що є всередині кожного українця. 

Цього року подарунки мають бути максимально корисними: мати автономне живлення, довгий заряд чи підсвітку. Тому ми зібрали 15 практичних гаджетів з маркетплейса «Алло», якими можна підтримати дух новорічних свят і потішити своїх близьких. 

 

Партнер проєкту?

 

Power Bank Xiaomi Redmi 10000 mAh 10W (VXN4305GL)

Якщо хочете зробити найкорисніший подарунок цієї зими, то сміливо вибирайте повербанк. У сучасних реаліях цей пристрій точно знадобиться кожному. Якщо раніше його частіше брали в дорогу, то зараз використовують і вдома, і на роботі. 

Xiaomi Redmi на 10 000 мАг є універсальним варіантом від перевіреного бренду. Він дозволить відновити заряд як смартфона чи планшета, так і навушників або фітнес-браслета. Місткості орієнтовно вистачить на дві зарядки смартфона, а завдяки парі портів він дозволить заряджати одразу два гаджети. Пристрій захищений від замикань, перегріву, перевантаження і перенапруги, а тому безпечний для частого використання. Завдяки компактним габаритам повербанк Xiaomi Redmi можна взяти із собою, щоб користуватися протягом дня.

Купити повербанк можна на маркетплейсі «Алло» за ціною 1199 грн. Усі повербанки доступні за посиланням.

 

Акустика Nomi Play 3

Щоб поділитися святковим настроєм, вдалим варіантом подарунка стане акустика. Колонка Nomi Play 3 особлива тим, що живиться від акумулятора. Навіть якщо за графіком ДТЕК електроенергії не буде, то Nomi Play 3 забезпечить улюбленою музикою на вісім годин для вашої вечірки. 

Традиційний дизайн колонки сприяє потужному звучанню, яке заповнює простір на 360 градусів. При цьому габарити пристрою невеликі, вага трішки більша за пів кілограма. Ремінець допоможе кріпити колонку до сумки, щоб її можна було брати із собою на природу чи прогулянку містом. 

Функція гучномовця дозволяє приймати дзвінки на колонці, коли руки зайняті, наприклад, приготуванням коктейлів чи вечері.

До того ж ця акустика не лише грає, а ще й світить: підсвітка Nomi Play 3 додатково прикрасить оселю та додасть настрою зустрічі із друзями. 

Замовити колонку можна за посиланням за ціною 999 грн. Інші варіанти колонок на маркетплейсі «Алло».

 

Світлодіодна гірлянда

Новорічна атмосфера обов’язково пов’язана з гірляндами, декоративними свічками та ялинковими іграшками. Однак без світла ми можемо залишитися і без класичних вогників, які живились від розетки. 

Щоб святково освітити оселю цього Нового року, зверніть увагу на гірлянди, які працюють від батарейок. Особливий дизайн з прищіпками дозволить ще й роздрукувати спільні фото, щоб освіжити приємні спогади з минулого. 

Такою гірляндою можна здивувати всіх гостей, зробивши фотозону та підписавши кожну світлину цитатою, датою чи місцем знімання. Підсвічування можна налаштувати у режимі статичному чи легкого мерехтіння, щоб створити необхідну атмосферу та настрій. 

Гірлянда доступна для замовлення за ціною 744 грн на маркетплейсі «Алло». Моделі з живленням від батарейок доступні за посиланням

 

Термос Xiaomi Tomic Cute Fun (500ml)

Якщо ви хочете привітати колегу, якого найчастіше зустрінеш біля кавомашини – подаруйте йому термос. Більше жодного розчарування біля зачиненої кав’ярні, адже улюблена кава чи чай будуть під рукою. Місткості у 500 мл якраз вистачить на робочий день з гарячим напоєм, але при цьому термос не займатиме багато місця в сумці. Надійна конструкція зі сталевим внутрішнім корпусом і кришкою гарантують безпеку й абсолютну герметичність. Термос не має сторонніх запахів і повністю ізолює напій. 

Поліпропіленова кришка з подвійним замком і силіконовими ущільнювачами захистить від протікання рідини, щоб виріб можна було носити в сумці разом з іншими речами чи документами. А спеціальна сіточка затримає листя чаю, щоб можна було простіше заварювати напій. Конструкція легко розбирається та миється, а тому зручна для щоденного використання.

Термос можна замовити за ціною 799 грн за посиланням. Інші варіанти термосів можна переглянути за посиланням.

 

Косметичне дзеркало Rotex RHC25-W Magic Mirror

При виборі подарунка для дівчини часто спадає на думку якась косметика чи прикраси. Але сьогодні, коли збираєшся зранку на роботу чи навчання та шукаєш з ліхтариком у руках потрібний одяг і помаду, бажання зробити макіяж поступово зникає. А таке дзеркало, як Rotex RHC25-W, може повернути радість від ранкової рутини. 

Дзеркало має вбудоване підсвічування, яке живиться від кількох АА-батарейок. Сіли перед дзеркалом, увімкнули підсвітку і робите звичний макіяж чи вечірні процедури для обличчя, навіть якщо немає світла. У кутку виробу є невелике дзеркало з ефектом збільшення – з його допомогою зручно малювати дрібні елементи мейкапу. Завдяки розміщенню діодів по периметру дзеркала на обличчі не будуть формуватися зайві тіні, тим паче яскравість світла можна регулювати сенсорною кнопкою. 

Підставка виробу налаштовується та оснащена місцем для прикрас чи дрібної косметики. Усе необхідне для догляду можна залишати на одному місці та не витрачати час на пошуки. 

Дзеркало можна купити на маркетплейсі «Алло» за ціною 519 грн. Більше дзеркал на сайті.

 

Іграшка-нічник Chicco

Малеча часто боїться темряви та не може заснути без увімкненого світла. Іграшка-нічник буде цікавою для дітей і зручною для батьків. Вона освітить трішки простору довкола себе та допоможе розважити найменших. 

Нічник варто тільки потрусити, щоб він увімкнувся. З появою світла пристрій ще й програє дитині мелодію протягом 10 хвилин. Живиться нічник від батарейок і пропонує кілька варіантів мелодій. 

Пристрій може стати чудовим подарунком для сім’ї з дітками, адже це додатковий спосіб відволікти та заспокоїти малечу, якщо її лякає темна кімната.

Нічник можна придбати за ціною 859 грн тут.  Вибрати інші варіанти нічників можна за посиланням

 

Штопор HuoHou Secret Wine Corkscrew (HXS-P) HU0091

Збираючись на вечірку до друзів, можна домовитися про все: одяг, зачіску, макіяж, кухню та напої. Можна детально обговорити меню, купити вишукане вино в подарунок. А потім зібратися разом і пів вечора шукати лайфхаки на YouTube про 10 способів відкрити вино без штопора. 

Щоб такої ситуації не сталося, подаруйте до вина розумний штопор. Він за кілька рухів відкоркує будь-яку пляшку з вином, не пошкодивши корок, як виделки чи навіть стайлери. А вони є в переліку інструментів для відкриття пляшок з лайфхаків. 

Штопор треба лише притиснути до пляшки та зробити кілька поворотів, щоб дістати корок. А вбудований різак допоможе позбутися фольги чи паперу з паковання пляшки. 

Цей невеликий аксесуар допоможе врятувати не одну романтичну вечерю чи дівич-вечір. І при цьому дуже стильно виглядає, щоб доповнити сучасну кухню чи барну стійку

Штопор доступний до замовлення на маркетплейсі «Алло».  Варіанти штопорів доступні для замовлення за посиланням

 

Електроковдра Beurer HD 75 White

Якщо ви знаєте людей, які першими вдягають шапку з рукавицями чи кутаються у плед навіть влітку, то вони оцінять такий варіант подарунка. Не просто ковдра, а електрична ковдра з підігрівом від Beurer – це мрія для тих, у кого завжди холодні руки. 

Вона має м’який фліс, у який так і хочеться загорнутися, підтримує шість режимів для гнучкого налаштування температури. Система безпеки автоматично вимкне ковдру після трьох годин роботи, а знімний вимикач дозволяє прати виріб у машині при 30 градусах.

Розмір ковдри – 180х130 см. Матеріал сертифікований системою Öko-Tex Standard 100, він дихає та ефективно утримує тепло. Для тих, хто хоче покращити якість сну, така ковдра допоможе розслабитися, з нею можна провітрювати приміщення та не замерзати. 

Електроковдру за ціною 5189 грн можна купити на маркетплейсі «Алло». Більше варіантів електроковдр тут.

 

Масажний пістолет Picooc P1 black

Що краще – подарувати сертифікат на один сеанс масажу чи масажер, який можна використовувати щодня? Масажний пістолет Picooc P1 сподобається як спортсмену, так і людині з помірною фізичною активністю. І після тренування, і після важкого робочого дня масажер Picooc P1 допоможе зняти напругу, розслабити м’язи і зменшити больовий синдром при кріпатурі.

Конструкція масажера є оптимальною для самостійного масажу, ним легко дістатися будь-якої зони, яка турбує: можна масажувати руки та ноги, шию, поперек чи живіт. Технології штучного інтелекту допоможуть автоматично вибирати частоту впливу залежно від обраної ділянки. Інтенсивність роботи пристрою буде збільшуватися, якщо масажер направлений на обробку місця зі щільними м’язами, та навпаки. 

Масажер підходить для домашнього використання, адже працює без шуму та живиться від акумулятора. Навіть при щоденному використанні він не потребує частої підзарядки, а тому завжди готовий до роботи та наступного сеансу масажу. 

Електромасажер можна придбати за посиланням. Усі варіанти масажерів доступні на маркетплейсі «Алло»

 

Електронна книга PocketBook 700 Era Stardust

Блекаут змусив усіх відкласти енергозалежні гаджети і згадати про книги. Але світловий день не такий довгий, а багато хто любить почитати перед сном. Окрім величезної бібліотеки, великого сенсорного екрана та захисту від води електронна книга PocketBook 700 Era Stardust ще й оснащена розумною підсвіткою. Вона допоможе читати навіть у повний темряві, при тому E-ink виглядає як звичайний папір і користувач не буде напружувати зір, як при читанні з екрана смартфона чи планшета. 

Розміри книги зручні для повсякденного використання та ще й дозволяють брати пристрій із собою, поклавши в кишеню. З вагою 228 г цей ридер не заважатиме в дорозі на роботу чи навчання, хоча здатен зберігати тисячі книг, документів і журналів. 

Електронна книга доступна для замовлення за 9699 грн. Інші варіанти покетбуків за посиланням.

 

Ліхтар ручний Neo Tools

Якщо раніше ліхтар на батарейках брали тільки на природу, то зараз такий гаджет можна дарувати кожному для щоденних потреб. Ця модель живиться від акумулятора, оснащена світлодіодом LED CREE XPE + COB зі світловим потоком 300 люмен. Таким невеликим ліхтариком легко освітити дорогу перед собою, простір навколо будинку чи всередині приміщення. 

Ліхтарик захищений від вологи за IP20, а тому не боїться вологих рук чи негоди. Пристрій доволі компактний, його можна завжди носити із собою в кишені куртки. Користуйтеся ним, коли треба перейти дорогу та бути більш помітним для водіїв, коли підіймаєтеся сходами в темному під’їзді чи рухаєтеся неосвітленою дорогою на роботу. Цей маленький помічник точно буде корисним цієї зими. 

Придбати ручний ліхтар можна тут. Усі варіанти ліхтариків з акумуляторами доступні на маркетплейсі «Алло»

 

Рюкзак Mi Casual Daypack

Щоб зручно переносити із собою речі та залишати руки вільними, найкраще вибирати рюкзак. Ця модель сподобається своїм універсальним виглядом, який однаково добре поєднується з різними стилями одягу. Рюкзак не надто спортивний, доволі компактний, об’єм складає 10 л. У нього поміститься будь-який планшет і компактний 13-дюймовий ноутбук. 

Головна перевага Mi Casual Daypack – водовідштовхувальний матеріал. Рюкзак не боїться дощу чи снігу, а тому в ньому можна носити техніку, документи та інші речі навіть в негоду. Він гарантує повну безпеку наповнення та має зручний дизайн з основним відділенням і додатковими кишенями для дрібних аксесуарів, пляшки з водою, парасольки. 

Це чудовий подарунок для студента, школяра чи людини, яка не прив’язана до офісу, часто працює в кафе чи коворкінгах. 

Замовити рюкзак за ціною 399 грн можна на маркетплейсі «Алло». Більше варіантів рюкзаків можна переглянути тут.

 

Скрабер для обличчя K-Skin KD-8023

Перед святами завжди стає важче попасти до улюбленого бьютіфахівця, а в умовах нестабільного електроживлення звичний похід до косметолога стає справжнім квестом. 

Для любителів доглядових процедур корисним гаджетом стане скрабер K-Skin KD-8023. Цей інструмент для ефективного домашнього догляду за обличчям не залежить від світла та не вимагає попереднього запису. Він допоможе прибрати недосконалості шкіри, глибоко очистити пори та відновити верхні шари епідермісу. 

Скрабер сприятиме підтримці тонусу обличчя, а завдяки ультразвуковим вібраціям здійснює глибокий масаж шкіри. Це дозволяє позбавлятися мімічних зморщок і покращувати регенерацію тканин, а в зимовий період додатково захищати шкіру від перепадів температур і відновлювати захисний бар’єр. 

Пристрій оснащений таймером для автоматичного визначення тривалості процедури і працює на одній зарядці до 90 хвилин без перерв. Цього орієнтовно вистачить на 10 сеансів використання. 

Скрабер за ціною 599 грн доступний для замовлення за посиланням. Цей та інші скрабери на маркетплейсі «Алло».

 

Машинка для видалення кошлатості

Ще одним беззаперечно вдалим подарунком на зиму є машинка для видалення кошлатості. Це простий спосіб повернути новий вигляд улюбленому светру. Зимові трикотажні речі можуть отримати друге життя – машинка видалить всю кошлатість з поверхні, не пошкоджуючи тканину. 

Машинка ефективно видаляє всі зваляні волокна. Нею легко користуватися завдяки потужному електродвигуну та гострим лезам. Вони закриті сіточкою, яка допомагає захоплювати ворсинки та не пошкоджувати тканину. Машинка підходить для догляду за шерстяними речами, кашеміром і виробами із синтетики. Працює від батарейок типу AA, тож не доведеться хвилюватися за зарядку під час вимкнення світла.

Для друзів, які підтримують свідоме споживання та ресайклінг, ця машинка стане чудовим помічником.

Машинка для видалення кашлатості доступна до замовлення за посиланням. Усі варіанти машинок доступні на маркетплейсі «Алло»

 

Зубна щітка Enchen Mint5 Sonik

Одним з найкорисніших подарунків буде та річ, якою користуються всі. Електричні зубні щітки набагато ефективніші за звичайні та допоможуть по-сучасному доглядати за посмішкою. 

Зубна щітка Enchen – це гарний варіант для знайомства з такими пристроями. Вона працює у трьох режимах, а тому підійде людям навіть з чутливими зубами. Щітка ефективно видаляє зубний наліт і відбілює емаль, доглядає за яснами та підходить для щоденного використання. 

Завдяки тонким щетинкам і звуковій технології чищення щітка Enchen допоможе якісно очищувати ротову порожнину навіть у важкодоступних місцях. Таймер нагадає про необхідну зміну області чищення, а тому щітку можна вибирати дітям для правильного вивчення процедури. Захист за стандартом IPX7 дозволяє промивати щітку під струменем води, а тому пристрій зручний у використанні як і звичайний аналог.

Із цим невеликим і персоналізованим подарунком ви точно не прогадаєте та порадуєте людину чимось новим і нестандартним. 

Ця модель в різних кольорах доступна тут. Різні варіанти моделей зубних щіток доступні на маркетплейсі «Алло»

 

Партнер проєкту?

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Партнерский материал