Для гуманітарної та психологічної допомоги дітям: «Порше Україна» передав волонтерам авто

Опубликовал
Партнерский материал

«Порше Україна» й автомобільний бренд SEAT передали автомобіль SEAT Ibiza благодійній організації «СОС Дитячі Містечка Україна». Це не перша допомога від компанії, у середині літа вона передала фонду Volkswagen T-Cross.

У партнерському матеріалі з «Порше Україна» розповідаємо, як ці авто допомагають дітям і сім’ям, які через війну покинули свої домівки.

Партнерський матеріал?

Що відомо

Автомобіль передали в межах благодійного проєкту «СОС Дитячі Містечка Україна». Він допомагає дітям-сиротам, сім’ям з дітьми, які через війну тимчасово покинули свої домівки, а також дітям захисників.

Хетчбек SEAT Ibiza буде возити соціальних працівників організації, які надають гуманітарну та психологічну допомогу. На цьому авто вони зможуть дістатись до найвіддаленіших міст України, у тому числі до прифронтових і деокупованих територій, куди наразі повертаються сім’ї.

 «Порше Україна», імпортер автомобілів Volkswagen, SEAT, Cupra та Audi, уже сім років підтримує дружні стосунки із «СОС Дитячі Містечка Україна» та весь цей час допомагає дітям. 

Більше про «Порше Україна».

 

«Ми ведемо економічну діяльність, й це дозволяє нам підтримувати нашу країну, а також реалізовувати соціальну місію – допомагати дітям і сім’ям, що опинились у складних життєвих обставинах через війну», – зазначив генеральний директор ТОВ «Порше Україна» Йозеф Граф.

Передані в середині літа два автомобілі Volkswagen T-Cross уже допомогли соціальним працівникам організувати 46 в’їздів до дітей, 132 групових заняття із психологами та соціальними працівниками, відвідати майже 2 тис. дітей від чотирьох до 16 років.

Про «СОС Дитячі Містечка Україна»

Благодійна організація «СОС Дитячі Містечка Україна» почала працювати 2003 року. Її мета – попереджувати сирітство в Україні, розвивати сімейні форми виховання для дітей, позбавлених батьківського піклування, та підтримувати молодь, яка виходить з-під опіки.

Організація є членом міжнародної федерації SOS Children’s Villages International (SOS Kinderdorf) і працює відповідно до Конвенції ООН про права дитини.

Про «Порше Україна»

ТОВ «Порше Україна» – офіційний імпортер автомобілів Volkswagen, Audi, SEAT, Cupra та Volkswagen в Україні.

Компанію заснували 2008 року, підприємство є частиною австрійського холдингу Porsche Holding Salzburg.

Партнерський матеріал?

Більше про «Порше Україна»

Disqus Comments Loading...