Favbet Tech вступив до IT Ukraine Association. Перша п’ятірка їхніх воєнних проєктів та що в планах тепер

Опубликовал
Партнерский материал

Favbet Tech долучився до IТ Ukraine Association. Компанія хоче допомогти в розвитку IT-індустрії та об’єднатися з іншими місцевими компаніями на кіберфронті.

У партнерському матеріалі з Favbet Tech розповідаємо, які можливості відкриває членство в асоціації та які проєкти розробляє компанія під час війни.

Партнерський матеріал?

Що трапилось

Favbet Tech посилює склад IТ Ukraine Association. Це український постачальник рішень у сфері розважальних технологій з 22-річною історією. Як кажуть в компанії, зараз команда зацікавлена в розбудові сильного IT-кластеру на національному рівні. 

«Вірю, що об’єднавшись з кращими IT-компаніями країни в межах асоціації, ми зможемо зробити наш ринок ще більш привабливим для внутрішніх та зовнішніх партнерів, а разом з тим посприяємо розвитку інноваційної економіки в Україні», –  коментує СЕО Favbet Tech Артем Скрипник.

За словами керівника компанії, членство в асоціації також відкриває для Favbet Tech ще більше можливостей. Компанія співпрацюватиме з іншими представниками IT-спільноти, щоб реалізовувати масштабні соціальні та освітні проєкти на кшталт IT-школи для дітей.

Про проєкти Favbet Tech під час війни

За останні 5 місяців команда компанії вже створила сервіс Finders для пошуку зниклих та евакуйованих українців і заснувала власну IT-армію для атак на інформаційну інфраструктуру ворога. Також Favbet Tech розробляв рішення для ЗСУ, сервіси для блокування Telegram-каналів і запустив платформу Big Balls для підтримки ініціативи Президента України United24.

«Впевнений, що досвід Favbet Tech, його інноваційні підходи у сфері розробки ПЗ для гемблінгуазартні ігри та беттінгуспортивні ставки будуть корисними для асоціації та нашого ком’юніті. Разом будемо розвивати національну ІТ-індустрію та просувати бренд України як технологічної держави», – зазначив виконавчий директор IT Ukraine Костянтин Васюк.

Favbet Tech став першим розробником рішень для беттінгу в Асоціації. До IТ Ukraine Association вже долучилось 118 учасників та понад 80 тис. IT-спеціалістів.

Подивитися вакансії та долучитися до команди Favbet Tech можна тут.

 

IТ Ukraine є великим галузевим об’єднанням, яке підтримує українські інноваційні компанії в правовій та податковій сфері, допомагає ефективно спілкуватися з органами державними влади, розвиває освітні ініціативи, а також популяризує бренд України як провідного розробника та постачальника IT-продуктів і послуг у світі.

«Команда Favbet Tech вдячна IT Ukraine, що навіть в умовах війни Асоціація продовжує зростати, відстоювати інтереси технологічного бізнесу та гуртувати IT-спільноту навколо викликів, які постають сьогодні перед країною», – кажуть в компанії.

Партнерський матеріал?

Долучитися до команди Favbet Tech

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Партнерский материал