Огляд електростанції від AlphaESS: вага 11 кг, безпечне заряджання та 12 різних роз’ємів

Опубликовал
Партнерский материал

В Україні бренд AlphaESS тільки набирає популярності, але в Європі його вже 10 років називають топовим виробником обладнання для накопичення енергії. Загалом компанія спеціалізується винятково на електростанціях і забезпечує безперебійною енергією як великі підприємства, так і офіси та будинки. Тому завдяки власним розробкам їм вдалося створити електростанцію, яку можна використовувати вдома та в офісі.

У партнерському матеріалі з VIATEC його команда розповідає про модель електростанції AlphaESS BlackBee 1000 і чому на неї слід звернути увагу.

Партнерський матеріал?

Чому саме AlphaESS BlackBee 1000

Для більшості українців важливими критеріями при виборі електростанції є її потужність, місткість батареї, надійність роботи та ціна. Тому розкажемо про AlphaESS BlackBee 1000 у розрізі цих параметрів.

Завдяки продуманій конструкції та оптимізованим параметрам цю електростанцію можуть використовувати в офісі чи вдома звичайні користувачі, а також ЗСУ у польових умовах.

Тепер детальніше про те, що можна увімкнути та зарядити:

  • смартфон – повністю зарядити до 60 разів;
  • ноутбук – повністю зарядити 12–15 разів;
  • дрон – повністю зарядити до 15 разів;
  • телевізор 60 Вт – працює до 13 годин;
  • супутникова система Starlink – працює до 13 годин;
  • звичайна світлодіодна лампа освітлення 10 Вт – працює 40 годин;
  • сучасний стаціонарний холодильник – працює близько 12 годин;
  • чайник 800 Вт – працює близько однієї години.

Усі розрахунки залежать від конкретної марки пристрою і можуть як збільшуватись, так і зменшуватись. Також при підключенні декількох пристроїв їх потужність слід рахувати разом.

У цій станції також є внутрішня система охолодження вентиляторами. До речі, вони вмикаються не одразу, а лише тоді, коли навантаження перевищує 500 Вт. Завдяки великому діаметру лопатей AlphaESS BlackBee 1000 не створює багато шуму. Це важливо, тому що в більшості аналогічних станцій система охолодження доволі сильно шумить і вмикається раніше.

Де придбати з найкращими умовами

Офіційним представником AlphaESS BlackBee 1000 в Україні є компанія VIATEC. Вона надає найкращі умови на придбання станцій. Компанія виконує гарантійне та післягарантійне обслуговування.

Для партнерів VIATEC від початку року діють спеціальні умови на придбання електростанцій. Також надаються знижки волонтерам і ЗСУ.

Замовити електростанцію AlphaESS BlackBee 1000 можна за посиланням.

AlphaESS BlackBee 1000: важливі характеристики

Ця станція компактна, але вона може живити одночасно до 12 витратних приладів, загальна потужність яких на піках може досягати 2 кВт, що є максимальним показником. Номінальна становить 1 кВт.

  1. Роз’єми станції
  • USB звичайний – 2 штуки;
  • USB Type-C – 2 штуки;
  • розетки 230 В – 3 штуки;
  • бездротова зарядка – 2 штуки;
  • гніздо прикурювача – 1 штука;
  • DC-роз’єм – 2 штуки.
  1. Фізичні параметри

Вага AlphaESS BlackBee 1000 – 11 кілограмів, тож її можна як возити із собою, так і переносити між приміщеннями.

Корпус виготовлений з якісного товстого пластику, який добре витримує різні навантаження. У цілому пристрій створює враження надійності завдяки точно підігнаним деталям корпусу.

  1. Потужність акумулятора

Джерело живлення забезпечене надійним акумулятором місткістю 1036 Вт-год. Навіть якщо постійно користуватись ним і повністю вичерпувати заряд, через тисячу циклів – а це приблизно три роки щоденної експлуатації – показник батареї буде не меншим, ніж 80%. Тобто 829 Вт-год. 

Але якщо ви вмикатимете прилад час від часу, а заряд зберігатиметься хоча б на мінімальному рівні, показники не знижуватимуться ще багато років і залишаться на початковому значенні.

  1. Безпечне заряджання

Станцію AlphaESS BlackBee 1000 можна зарядити через зовнішній адаптер. Цей спосіб є набагато безпечнішим, ніж пряме підключення до мережі. Головна перевага – захист від перенапруги, вплив якої не проходить далі адаптера. Він може вийти з ладу, але станції при цьому нічого не загрожує.

Також подібне заряджання можливе навіть за умов недостатньої напруги. Якщо в центральній мережі буде не 220 В, а менше, що доволі часто зустрічається, акумулятор усе одно заряджатиметься. Мінімальна напруга повинна досягати лише 100 В.

Партнерський матеріал?

Замовити електростанцію AlphaESS BlackBee 1000

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Партнерский материал