Рубрики Блоги

«Outside the Wire» — фантастичний бойовик про роботів і андроїдів з Ентоні Макі — вийшов на Netflix одразу з українським дубляжем та субтитрами

Опубликовал
Володимир Скрипін

Стрічка «Outside the Wire», яка вийшла на платформі Netflix 15 січня, стала першим оригінальним фільмом стрімінгу, який одразу доступний з повноцінною українською озвучкою та субтитрами. Стрічка озвучена студією Postmodern на замовлення Netflix, звернуло увагу видання Vertigo.

Стрічку зняв шведський режисер Мікаель Хофстрьом, режисер таких фільмів як «План втечі« (2013), «1408» (2007), «Ціна зради« (2005). А головну роль в ній зіграв Ентоні Макі, найбільш відомий роллю Сокола в фільмах Marvel.

Картина розповідає про недалеке майбутнє, в якому пілот дрона разом з військовим андроїдом (Ентоні Макі) шукає у зоні військових дій зброю, яка загрожує всьому людству. Частково події відбуваються на території України.

Практичний інтенсивний курс з дизайну - Design Booster від Powercode academy.
Навчіться дизайну з нуля за 3 місяці і заробляйте перші $1000, навіть якщо ви не маєте креативного мислення, смаку або вміння малювати. Отримайте практичні навички, необхідні для успішної кар'єри в дизайні.
Зарееструватися

Варто зазначити, що «Outside the Wire» — перший оригінальний фільм Netflix з повноцінною українською озвучкою та субтитрами в перший же день релізу, проте не перший в каталозі онлайн-кінотеатру. Список доступного контенту з українським дубляжем та субтитрами можна знайти за відповідними тегами в сервісі (1 та 2).

Наразі Netflix готується до запуску україномовної версії сервісу — наприкінці минулого року ми дізнались про включення студій «Так Треба Продакшн» та Postmodern Postproduction до партнерської програми Netflix Post Partner Program зі статусом Gold (найвищий партнерський статус). Outside the Wire — перша ластівка. Не виключено, що запуск української версії Netflix може відбутись вже цього року.

Міжнародна версія Netflix працює в Україні з 2016 року, проте з безліччю обмежень, включаючи неповну бібліотеку контенту від сторонніх виробників в порівнянні з США, оплату в євро та англомовний інтерфейс (наприкінці 2020 року додали російськомовний інтерфейс). Повноцінна локалізація з конвертацію оплати за підписку у національну валюту та збільшення частки україномовного контенту цілком можуть забезпечити сервісу стрімкий ріст популярності в Україні.

Дуже часто Netflix не обмежується однією локалізацією, а також закуповує для своєї бібліотеки вітчизняне кіно. Будемо сподіватися, що цей підхід сервіс використає і для ринку України.

  • Загальна кількість користувачів онлайн-кінотеатру Netflix за підсумками третього кварталу досягла 195,15 мільйона (звіт за підсумками 2020-го очікується на наступному тижні).
Disqus Comments Loading...