Google Україна та Міністерство освіти і науки представляють онлайн-проект для винахідників «Ідеї, що змінюють світ»

Опубликовал
Сергій Кулеш

Сьогодні Міністерство освіти і науки за підтримки Google Україна представляє проект «Ідеї, що змінюють світ», де кожен зможе запропонувати оригінальну ідею і знайти однодумців для її реалізації. Розробники сподіваються, що цей сайт стане платформою, яка збере разом винахідливих українців і дасть їм можливість об’єднуватися навколо цікавих ідей і втілювати їх у життя у спільних проектах.

На сайті представлений ряд видатних винаходів родом з України, які зробили значний внесок у розвиток різних галузей науки і техніки в усьому світі. Серед них — гасова лампа, перший електричний трамвай, технологія зварювання у відкритому космосі і перший в континентальній Європі комп’ютер. Є надія, що великі ідеї, як минулого, так і сьогодення, надихнуть сучасне покоління українців на нові звершення та винаходи.

Для того, щоб запропонувати свою ідею, треба натиснути кнопку на головній сторінці проекту «Ідеї, що змінюють світ» і заповнити форму. Після модерації адміністрацією сайту пропозиція з’явиться в розділі «Нові ідеї». Перш ніж запропонувати свою ідею, рекомендуємо ознайомитися з умовами розміщення інформації.

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

Сайт «Ідеї, що змінюють світ» створено за підтримки Google Україна та його головним розпорядником є Інститут модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України.

Джерело: Google Україна

Disqus Comments Loading...