Рубрики Новости

Оновлено: Відзавтра клієнти monobank зможуть додатково до віртуальної замовити пластикову картку «єПідтримка», а «Альфа-Банк» вже почав видавати такі картки

Опубликовал
Володимир Скрипін

Починаючи з завтрашнього дня, 11 січня, monobank розпочинає видачу пластикових карток «єПідтримка» «єПідтримка — президентська ініціатива з підтримки бізнесу, за якою українці із сертифікатом про повну вакцинацію можуть отримати по 1 000 грн від держави. Перший этап стартував у «Дії» 19 грудня. — фізичні картки необанк пропонує додатково до віртуальної, яку в застосунку можна оформити з грудня 2021 року. Про нову можливість повідомив співзасновник monobank Олег Гороховський у своєму Telegram-каналі.

Оновлено: Відзавтра клієнти monobank зможуть додатково до віртуальної замовити пластикову картку «єПідтримка», а «Альфа-Банк» вже почав видавати такі картки

Оновлено [12:34]: Пресслужба «Альфа-Банку» також анонсувала оформлення пластикових карток для виплат «ковідної» тисячі за програмою «єПідтримка» — таку картку можна отримати з 10 січня. Для цього клієнтам необхідно з паспортом та ІПН звернутися до будь-якого відділення «Альфа-Банку» (карта не персоніфікована).

У monobank спочатку розрахували встигнути до кінця 2021 року, але врешті — запуск пластикової картки «єПідтримка» запланували на 11 січня. Вона може стати у пригоді клієнтам з телефонами без модуля NFC для безконтактних оплат.

Онлайн-курс "Digital Marketing" від Laba.
Розширте пул навичок у роботі з аудиторією.Навчіться запускати рекламні кампанії без зайвих витрат бюджету з сучасними інструментами діджитал-маркетингу, включаючи AI.
Детальніше про курс

Всі охочі зможуть замовити пластикову картку «єПідтримка» з доставкою на обране відділення «Нової Пошти». Для цього потрібно оновити застосунок monobank до актуальної версії, перейти через меню до власної віртуальної картки «єПідтримка», змахнути її свайпом вліво і, скориставшись меню, вибрати опції «Випустити пластикову картку». Безпосередньо сама послуга з випуску картки — безплатна. Проте доведеться заплатити за доставку картки «Новою Поштою» — 50 грн.

Як і віртуальна, пластикова картка «єПідтримка» діятиме 4 місяці з дня отримання коштів.

31 грудня monobank все ж таки подолав рубіж у 5 млн клієнтів — проєкт перетнув позначку на тлі запуску «єПідтримка» (необанк першим почав виплачувати «ковідну» тисячу). Одночасно Гороховський поділився оновленою статистикою — усього від запуску проєкту клієнти оформили 2,36 млн. карток «єПідтримка», отримали майже 2 млрд. грн. виплат та витратили вже 620 млн.грн.

Наразі monobank готується до запуску сервісу торгівлі цінними паперами — найближчими тижнями почнеться бета-тестування окремого застосунку mono invest.

  • У 2021 році на виплати по програмі «єПідтримка» було виділено 8 млрд грн. У 2022-му планується розширення програми, виділення додаткових коштів та альтернативні механізми отримання виплат — зокрема через сайт «Дія».
  • Люди віком від 60 років зможуть використати 1000 грн за вакцинацію на соціальні потреби, зокрема на купівлю ліків.
Disqus Comments Loading...