Рубрики Новости

Kantar опублікував рейтинг найпопулярніших в Україні сайтів за січень — Rozetka вибила Facebook з Топ-3

Опубликовал
Володимир Скрипін

Аналітики Kantar CMeter опублікували новий рейтинг найпопулярніших в Україні сайтів — за січень 2022 року.

Головна зміна у порівнянні з попередньою редакцією рейтингу — Facebook вилетів з першої трійки та опустився на 5-ту сходинку з охопленням 48%. Місце соцмережі Марка Цукерберга, якій останнім часом доводиться несолодко, посів український інтернет-магазин Rozetka; попри закінчення різдвяних розпродажів українці зберегли свій інтерес до маркетплейсів та інтернет-магазинів.

Двійка незмінних лідерів — Google та YouTube.

Серед інших помітних тенденцій та змін Kantar CMeter виокремлюють:

Основи Web дизайну від Ithillel.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше
  • відразу три новинні сайти в топ-25: Tsn.ua (16-те місце), Unian.net (19-те місце)та News.obozrevatel.com (25-те місце) — перший місяць 2022 року, як відомо, був перенасичений подіями, за якими активно слідкували українці;
  • разом зі зростанням захворювання на COVID-19 та грип суттєво наростив охоплення сайт Tabletki.ua —  він опинився на 17-тій сходинці рейтингу найпопулярніших сайтів України;
  • з настанням нового календарного року українці традиційно цікавилися пошуком роботи у січні сайт Work.ua піднявся з 38-го на 20-те місце у рейтингу.

Топ-25 сайтів в Україні за січень 2022 року

Disqus Comments Loading...