Рубрики Новости

«Київреклама» створила онлайн-сервіс «Я – інспектор» для скарг на нелегальну зовнішню рекламу

Опубликовал
Сергій Кулеш

Комунальне підприємство «Київреклама» запрошує киян спільно побороти нелегальну рекламу в столиці. На його сайті запрацював модуль «Я – інспектор», завдяки якому небайдужі мешканці відтепер можуть контролювати легальність розміщення зовнішньої реклами. Якщо у вас є сумнів щодо законності якоїсь конструкції, можна повідомити фахівцям за допомогою цього модуля, а вони перевірять інформацію та подбають про усунення порушення.

Як повідомляє «Київреклама», працює модуль дуже просто: треба заповнити обов’язкові поля на сторінці, прикріпити фотографію рекламного носія та натиснути кнопку «Надіслати запит». Одразу на електронну адресу надходить повідомлення з номером запиту і посилання на нього. На цій же сторінці написано, за якими критеріями визначається, що конструкція, можливо, є незаконною. Про те, що запит змінив свій статус, підприємство повідомлятиме додатково.

Модуль «Я – інспектор» створено для забезпечення ефективного громадського контролю легальності розміщення зовнішньої реклами в місті Києві. Наразі модуль працює в тестовому режимі, тож кияни можуть внести свої пропозиції та побажання того, як зробити модуль кращим.

Онлайн-курс "React Native Developer" від robot_dreams.
Опануйте кросплатформну розробку на React Native та навчіться створювати повноцінні застосунки для iOS та Android.
Програма курсу і реєстрація

P.S. Адресна база об’єктів зовнішньої реклами, розміщених з відповідними дозволами — http://db.kievreklama.kiev.ua/db/rz.dll

Джерело: КМДА

Disqus Comments Loading...