«Київстар» спростив отримання eSIM контрактним абонентам — тепер послугу можна замовити віддалено на сайті

Опубликовал
Володимир Скрипін

«Київстар» повідомив, що контрактні абоненти відтепер можуть замовити eSIM віддалено на сайті оператора — до сьогодні послуга (її запустили у червні) надавалась лише при особистому зверненні з паспортом в один з фірмових магазинів компанії.

Щоб під’єднати додатковий номер, потрібно на офіційній сторінці замовлення послуги вказати свої дані: ПІП, номер паспорту, адресу, обрати спосіб доставки контракту. Це може бути кур’єр або доставка «Новою Поштою». Також потрібно сплатити вартість першого підключення на обраний тарифний план. Після цього абоненту стане доступним QR-код, відсканувавши який, він відразу зможе користуватись послугою відкладеного контракту. Повноцінне підписання контракту, стане можливе як тільки його доставить кур’єр або пошта. Зазвичай це відбувається впродовж кількох днів, зазначають у компанії.

В мережі Київстар лише за останній рік кількість смартфонів, що підтримують eSIM, збільшилася на 160%, а за час коли послуга eSIM доступна для абонентів передплати та контракту її замовили близько 50 тис. абонентів.

За даними Juniper Research, в найближчі 5 років кількість активованих eSIM у світі зросте на 180% та досягне відмітки 3,4 млрд до 2025 року.

Онлайн-курс "Фінансовий аналіз" від Laba.
Навчіться читати фінзвітність так, щоб ухвалювати ефективні бізнес-рішення.Досвідом поділиться експерт, що 20 років займається фінансами і їхньою автоматизацією.
Детальніше про курс

Детальніше про eSIM — в нашому окремому матеріалі.

  • eSIM — повноцінна SIM-карта в електронній формі, яка додається в смартфон шляхом сканування QR-коду. На один електронний чип в середньому можна під'єднати до 5 різних номерів і швидко між ними перемикатися.
Disqus Comments Loading...