Новости Технологии 14.12.2021 в 13:36 comment views icon

«Київстар» спростив отримання eSIM контрактним абонентам — тепер послугу можна замовити віддалено на сайті

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Раздел Технологии выходит при поддержке Favbet Tech

«Київстар» повідомив, що контрактні абоненти відтепер можуть замовити eSIM віддалено на сайті оператора — до сьогодні послуга (її запустили у червні) надавалась лише при особистому зверненні з паспортом в один з фірмових магазинів компанії.

Щоб під’єднати додатковий номер, потрібно на офіційній сторінці замовлення послуги вказати свої дані: ПІП, номер паспорту, адресу, обрати спосіб доставки контракту. Це може бути кур’єр або доставка «Новою Поштою». Також потрібно сплатити вартість першого підключення на обраний тарифний план. Після цього абоненту стане доступним QR-код, відсканувавши який, він відразу зможе користуватись послугою відкладеного контракту. Повноцінне підписання контракту, стане можливе як тільки його доставить кур’єр або пошта. Зазвичай це відбувається впродовж кількох днів, зазначають у компанії.

В мережі Київстар лише за останній рік кількість смартфонів, що підтримують eSIM, збільшилася на 160%, а за час коли послуга eSIM доступна для абонентів передплати та контракту її замовили близько 50 тис. абонентів.

За даними Juniper Research, в найближчі 5 років кількість активованих eSIM у світі зросте на 180% та досягне відмітки 3,4 млрд до 2025 року.

Детальніше про eSIM — в нашому окремому матеріалі.

eSim в Украине: что это такое и как им воспользоваться?

Курс Python розробки від Mate academy.
Python — найпопулярніша мова 2024 року. Наш курс допоможе вам стати професіоналом, готовим до викликів сучасного IT ринку. Ви навчитеся створювати вебсайти, аналізувати дані, розробляти алгоритми, та навіть створювати штучний інтелект. .
Отримати деталі про курс

  • eSIM — повноцінна SIM-карта в електронній формі, яка додається в смартфон шляхом сканування QR-коду. На один електронний чип в середньому можна під'єднати до 5 різних номерів і швидко між ними перемикатися.
Раздел Технологии выходит при поддержке Favbet Tech

Favbet Tech – это IT-компания со 100% украинской ДНК, которая создает совершенные сервисы для iGaming и Betting с использованием передовых технологий и предоставляет доступ к ним. Favbet Tech разрабатывает инновационное программное обеспечение через сложную многокомпонентную платформу, способную выдерживать огромные нагрузки и создавать уникальный опыт для игроков. IT-компания входит в группу компаний FAVBET.


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: