Рубрики Новости

Михайло Федоров закликав Xbox та PlayStation припинити бізнес у рф у звʼязку з вторгненням до України

Опубликовал
Артем Лисайчук

Михайло Федоров, міністр цифрової трансформації, у відкритому листі звернувся до розробників відеоігор, зокрема до Xbox та PlayStation. Міністр ділиться жахами війні, які спіткали українців. Зокрема у листі зазначаються атаки на мирне населення, дитячі садочки, школи та житлові будинки.

 

Федоров закликає видавців, розробників та організаторів кіберспортивних змагань не лишатися осторонь. У 2022 сучасні технології, на рівні з танками та ракетами, можуть протидіяти агресору. Міністр просить заблокувати російські та білоруські акаунти, також дискваліфікувати кіберспортивні команди країн-агресорів з усіх змагань.

Бізнес англійська.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Про звернення Федорова написали найбільші ігрові видання заходу. Eurogamer звернувся до PlayStation із запитом, чи планується запуск прийдешнього Gran Turismo 7 у Росії. Відповіді поки не надійшло.

Polygon написав розробникам консолей, Microsoft, Sony та Nintendo, що б ті прокоментували відкрите звернення міністра. Також видання чекає відповідь від компаній, які проводять кіберспортивні змагання, зокрема від Valve, GOG, Epic Games, Riot Games, ESL Gaming, Intel та Activision Blizzard.

IGN також звернувся до Microsoft, Sony та Nintendo, що б ті прокоментували свою позицію.

В коментарях у твіттері Міністра люди дають слушну пораду, потрібно не блокувати ігрові сервіси у країнах-окупантах, а що б вони сповіщали про те, що справді коїться в Україні.

Disqus Comments Loading...