Рубрики Новости

Мінцифра запускає нові електронні послуги у «‎Дії» — трансляція Diia Summit 2022 [завершена]

Опубликовал
Володимир Скрипін

Менше ніж за годину відбудеться четвертий Diia Summit, на якому Мінцифра анонсує нові держпослуги для українців. Презентація розпочнеться об 11:00 і буде транслюватися онлайн на офіційному YouTube каналі міністерства — то ж всі охочі зможуть стежити за анонсами у реальному часі (вікно трансляції на YouTube нижче). Всього очікується понад 10 цифрових послуг: зміна місця реєстрації, послуги для водіїв, пенсійні документи та інші.

Серед нових послуг — зміна місця реєстрації як на порталі, так і в застосунку «‎Дія». З минулого року ця послуга працювала як експериментальний проєкт, а також проходила бета-тестування. Сьогодні її запустять офіційно та масштабують на всю Україну. Частиною сьогоднішньої презентації також стане спеціальний податковий режим для IT-індустрії «Дія.City» — пізніше сьогодні розпочнеться прийом заявок на вступ до «Дія.City».

Серед інших підтверджених нових послуг та можливостей — послуга належний користувач у застосунку «‎Дія», яка дозволить передавати право на керування авто іншій людині, довідка про несудимість, опитування та інше. Також Михайло Федоров днями згадував, що на презентації, окрім президента Володимира Зеленського, очікуються «міжнародні гості».

Онлайн-трансляція Diia Summit 2022

Онлайн-курс "Комунікаційний менеджер" від Skvot.
Ви отримаєте скіли комунікації, сформуєте CV та розробите власну one page strategy. Для своєї карʼєри та успішного масштабування бренду.
Програма курсу і реєстрація

Напередодні застосунок державних послуг «Дії» здолав позначку 14 мільйонів унікальних користувачів, а сайтом «Дія» наразі користуються вже 13 млн українців.

Disqus Comments Loading...