Рубрики Новости

monobank виповнилося 4 роки — застосунком користується вже понад 4,5 млн клієнтів

Опубликовал
Володимир Скрипін

В цей день рівно 4 роки тому — 22 листопада 2017 року — відбувся запуск популярного сьогодні платіжного застосунку monobank. З нагоди 4-ї річниці співзасновник проєкту Олег Гороховський поділився деякою актуальною статистикою.

Станом на 22 листопада 2021 року у monobank нараховується понад 4,5 млн активних клієнтів. Поки що проєкту, який, як відомо, «коштує більше одного мільярда доларів і не продається», вдається показувати дуже високі темпи зростання — monobank перетнув межу в мільйон клієнтів 25 травня 2019 року, а у листопаді 2019-го застосунком користувалися вже понад 1,5 мільйона осіб. В березні 2020-го перед запуском дитячої картки (станом на початок квітня цього року їх було видано 90 тисяч) число клієнтів monobank перевищило два мільйони, в серпні їх було вже 2,5 мільйона, наприкінці листопада — 3 мільйони, а на початку квітня 2021 року — 3,5 мільйона, а у серпні проєкт перетнув межу 4 мільйони клієнтів. Таким чином, темпи зростання клієнтської бази monobank помітно прискорюються, не в останню чергу завдяки регулярним квестам з розіграшем різноманітних призів.

За умови збереження нинішніх темпів росту monobank у найближчому майбутньому обійде «ОщадБанк» по клієнтській базі (понад 7 мільйонів клієнтів станом на 1 січня 2021 року). До речі, наприкінці 2020 року monobank ставив за ціль вихід на 5 мільйонів клієнтів у 2021 році, але з врахуванням свіжої статистики та теперішніх темпів росту це здається вкрай маловірогідним.

Серед іншої цікавої статистики, яку повідомив співзасновник monobank, можна виокремити наступні цифри:

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше
  • 111 тис. клієнтів-ФОПів;
  • 23 млрд. грн. — кредитний портфель;
  • 29 млрд. грн. — залишки коштів на рахунках та депозити клієнтів;
  • >1,9 млн. (42,6%) — Щоденні активні користувачі;
  • >4 млн. (89,5%) — Щомісячно активні користувачі;
  • NPSNet Promoter Score — індекс підтримки споживача. Це один із управлінських інструментів, який використовують для оцінки лояльності споживацьких відносин. — 69%.

Також співзасновник monobank окремо відзначив високий рейтинг застосунку monobank в магазинах Google Play та App Store — 4,9 з 5 балів.

«Карапуз росте міцним та здоровим, з яскраво вираженим штучним інтелектом. У розвитку значно випереджає своїх однолітків. Харчується рекомендаціями клієнтів та інвестиціями в R&D та маркетинг».

Олег Гороховський

український бізнесмен та співзасновник monobank

Напередодні співзасновник monobank підтвердив, що картка в біткоїнах та купівля акцій — обидві послуги спочатку планувалось запустити у 2021 році, затримуються.

Disqus Comments Loading...