Рубрики Новости

monobank запустив сервіс швидкого розрахунку в кафе та ресторанах

Опубликовал
Володимир Скрипін

Замість очікування офіціанта з терміналами достатньо просканувати QR-код на столику або потрусити телефоном з відкритим додатком monobank (вже знайома функція Shake to Pay), вибрати ресторан і ввести номер столика; чек зберігається прямо в деталях транзакції у виписці.

Запуск нового сервісу анонсував співзасновник проєкту Олег Гороховський у своєму Telegram-каналі. За його словами, ідея сервісу з’явилась понад п’ять років тому ще в ПриватБанку, а  запропонували її Михайло Рогальський і Дмитро Дубілет, тоді як першу робочу версію сервісу підприємці запустили декілька років тому у фітнес-клубі Smartass.

Так переваги нового сервісу для користувачів описують розробники. Скріншот з офіційного сайту monobank

До рахунку можна додати чайові та оплатити всю суму прямо в застосунку. Весь процес займає менше ніж хвилину, відзначають розробники. Потім оплачений рахунок можна зручно розділити з друзями, скориставшись іншою функцією split bill.

А ось так monobank розповідає про переваги підключення послуги для бізнесу. Комісія з суми чеку становить 2%.

Онлайн-курс "Корпоративна культура" від Laba.
Як з нуля побудувати стабільну корпоративну культуру, систему внутрішньої комунікації та бренд роботодавця, з якими ви підвищите продуктивність команди, — пояснить HR-директор Work.ua.
Детальніше про курс

Наразі сервісом можна скористатися в декількох закладах Дніпра, Києва та Харкова, які погодилися взяти участь у пілотному проєкті. Таких зараз біля 20:

 

В monobank закликають зацікавлених партнерів залишати заявки на підключення на сайті проєкту.

Disqus Comments Loading...