Рубрики Новости

Чотири провідні навчальні заклади приєднуються до проекту онлайн-навчання «Prometheus»

Опубликовал
Сергій Кулеш

КНУ ім. Тараса Шевченка, Києво-Могилянська академія, Український католицький університет та Львівська IT школа стали партнерами платформи масових безкоштовних онлайн-курсів «Prometheus». Вперше в історії української освіти провідні навчальні заклади об’єднали зусилля для того, щоб зробити найкращу освіту доступною кожному.

Відсьогодні на сайті prometheus.org.ua відкрита реєстрація на безкоштовні масові онлайн-курси «Проблемні питання європейської історії» викладача Українського католицького університету Ярослава Грицака, «Інтернет-медіа» викладача КНУ ім. Тараса Шевченка Артема Захарченка, «Інформаційні війни» викладача КНУ ім. Тараса Шевченка Миколи Ожевана, «Економіка для всіх» викладача Києво-Могилянської академії Олексія Геращенка та «Основи тестування програмного забезпечення» викладачів Львівської IT школи Георгія Гульова та Дениса Сорохана. Вже в найближчому майбутньому заплановано старт й інших безкоштовних масових онлайн-курсів від провідних ВНЗ України.

Успішне завершення курсів дасть змогу отримати електронний сертифікат відповідного університету, який підтверджуватиме здобуті знання. Кожен курс проекту «Prometheus» складається з відеолекцій провідних викладачів найкращих українських ВНЗ, інтерактивних завдань, що дозволять закріпити отримані знання, а також форуму, на якому студенти матимуть можливість поставити питання викладачу та спілкуватися один з одним. Все, що знадобиться для участі в такому курсі, – комп’ютер і наявність доступу до мережі Інтернет.

Онлайн курс з промт інжинірингу та ефективної роботи з ШІ від Powercode academy.
Курс-інтенсив для отримання навичок роботи з ChatGPT та іншими інструментами ШІ для професійних та особистих задач, котрі допоможуть як новачку, так і професіоналу.
Записатися на курс

Нагадаємо, що громадський неприбутковий проект «Prometheus» надає вільний та абсолютно безкоштовний доступ до найкращих навчальних курсів університетського рівня всім охочим незалежно від місця проживання, віку чи статків.

Джерело: «Prometheus»

Disqus Comments Loading...