Рубрики Новости

Netflix запустив власний рейтинг кіно та серіалів — ось такий вигляд має топ-10 для України

Опубликовал
Володимир Скрипін

Netflix запустив спеціальний сайт top10.netflix.com зі списками найпопулярніших фільмів та серіалів на власній платформі — окремі рейтинги, які будуть оновлюватись щотижнево, доступні для всіх країн присутності онлайн-кінотеатру, зокрема і для України.

На нещодавньому квартальному звіті Netflix анонсував перехід на нову систему оцінки популярності проєктів — замість домогосподарств тепер враховуватиметься загальна кількість переглядів у годинах.

Новий щотижневий рейтинг топ-10 оновлюватиметься щовівторка зі списками найпопулярніших фільмів і серіалів. Онлайн-кінотеатр виокремлює чотири категорії: найпопулярніші картини англійською мовою, фільм іноземною мовою, серіали англійською мовою та аналогічний список шоу на інших мовах.

Можна також переглянути списки найпопулярніших фільмів та серіалів в кожній зі 190 країн, де працює сервіс. Ось такий вигляд мають чарти для України за минулий тиждень:

Онлайн-курс "Project Manager" від Laba.
Станьте проджектом, що вміє передбачати ризики наперед і доводити проєкт до результату, який хочуть замовники. Поділиться досвідом Павло Харіков, former Head of PMO в Kyivstar.
Програма курсу і реєстрація

Кіно

Шоу та серіали

Окремий блок на сайті відведено для зіставлення локальних списків найпопулярніших фільмів та серіалів з іншими країнами з метою пошуку збігів.

Нарешті, Netflix тепер також показує 10 найпопулярніших фільмів та серіалів за всю історію сервісу — на основі загального часу їхнього перегляду за перші 28 днів з релізу. Ось вони:

 

За офіційними даними, у нашумілої «Гру в кальмара», яку вже продовжили на другий сезон, понад 1,6 мільярда годин переглядів. Водночас лідером глобального рейтингу фільмів іноземною мовою наразі залишається картина «Яра».

Disqus Comments Loading...