Новости Новости 17.11.2021 в 11:35 comment views icon

Netflix запустив власний рейтинг кіно та серіалів — ось такий вигляд має топ-10 для України

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

Netflix запустив спеціальний сайт top10.netflix.com зі списками найпопулярніших фільмів та серіалів на власній платформі — окремі рейтинги, які будуть оновлюватись щотижнево, доступні для всіх країн присутності онлайн-кінотеатру, зокрема і для України.

На нещодавньому квартальному звіті Netflix анонсував перехід на нову систему оцінки популярності проєктів — замість домогосподарств тепер враховуватиметься загальна кількість переглядів у годинах.

Новий щотижневий рейтинг топ-10 оновлюватиметься щовівторка зі списками найпопулярніших фільмів і серіалів. Онлайн-кінотеатр виокремлює чотири категорії: найпопулярніші картини англійською мовою, фільм іноземною мовою, серіали англійською мовою та аналогічний список шоу на інших мовах.

Можна також переглянути списки найпопулярніших фільмів та серіалів в кожній зі 190 країн, де працює сервіс. Ось такий вигляд мають чарти для України за минулий тиждень:

Кіно

Netflix запустив власний рейтинг кіно та серіалів — ось такий вигляд має топ-10 для УкраїниШоу та серіали

Netflix запустив власний рейтинг кіно та серіалів — ось такий вигляд має топ-10 для України

Окремий блок на сайті відведено для зіставлення локальних списків найпопулярніших фільмів та серіалів з іншими країнами з метою пошуку збігів.

Англійська для IT від Englishdom.
В межах курсу можна освоїти ключові ІТ-теми та почати без проблем говорити з іноземними колегами.
Дійзнайтеся більше

Netflix запустив власний рейтинг кіно та серіалів — ось такий вигляд має топ-10 для України

Нарешті, Netflix тепер також показує 10 найпопулярніших фільмів та серіалів за всю історію сервісу — на основі загального часу їхнього перегляду за перші 28 днів з релізу. Ось вони:

 

За офіційними даними, у нашумілої «Гру в кальмара», яку вже продовжили на другий сезон, понад 1,6 мільярда годин переглядів. Водночас лідером глобального рейтингу фільмів іноземною мовою наразі залишається картина «Яра».

Netflix запустив власний рейтинг кіно та серіалів — ось такий вигляд має топ-10 для України

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: