Рубрики Новости

«Нова пошта» почала доставляти товари з онлайн-магазинів Іспанії та Франції

Опубликовал
Вадим Карпусь

Компанія «Нова пошта Глобал» повідомила про запуск послуги доставлення товарів з онлайн-магазинів одразу двох країн: Іспанії та Франції. Тепер українці зможуть замовляти товари безпосередньо у відомих магазинах цих країн та отримувати їх з доставлення додому, до будь-якого відділення або поштомату «Нової пошти».

Зазначається, що серед українців дуже великий попит мають іспанські та французькі одяг та взуття з мас-маркетів, а також продукцію провідних модних брендів та косметичні товари:

  • Іспанія: Zara, Stradivarius, Pull&Bear, Massimo Dutti, Mango, Oysho.
  • Франція: CHANEL, Christian Dior, Balenciaga, Balmain, Sisley, Etam, Naf Naf. Kookai, Biotherm, Vichy, Avene.

Замовити товари можна через сайт NP Shopping, а на доставлення діє спеціальний тариф: чим більша вага – тим нижча вартість доставлення кожного кілограму посилки:

  • 0-1 кг – від $5
  • 1-5 кг – від $4
  • 5–30 кг – від $3,5

Точну вартість можна розрахувати за допомогою спеціального калькулятора на сайті NP Shopping.

Онлайн-курс "Комерційний Аудіопродакшн" від Skvot.
Навчіться створювати, зводити й мастерити музику для комерційних проєктів — кіно, серіалів, улюблених ігр чи вірусних рекламних роликів.
Детальніше про курс та довід лектора

Що замовити товар в іспанських та французьких онлайн-магазинах з доставкою в Україну, необхідно виконати наступні дії:

  1. Зареєструйтесь на платформі NP Shopping. В особистому кабінеті користувач знайде свою адресу для шопінгу, яку використовуватимете при покупках в іноземних країнах.
  2. Обрати інтернет-магазин, перейти на нього за покупками, замовити товар онлайн, а в рядку доставлення необхідно вказати отриману через NP Shopping адресу.
  3. Після замовлення в особистому кабінеті NP Shopping потрібно зареєструвати трекінг-номер, отриманий в інтернет-магазині. Далі достатньо обрати будь-яке відділення «Нової пошти», поштомат або адресне доставлення кур’єром.

Наразі до замовлень через NP Shopping вже доступні онлайн-магазини з 9 країн: США, Італія, Туреччина, Китай, Великобританія, Німеччина, Польща, Франція та Іспанія.

Каталог інтернет-магазинів, докладна інструкція щодо оформлення замовлення та інша корисна інформація про сервіс доступні на сайті npshopping.com.

Disqus Comments Loading...