Рубрики Новости

«Нова пошта» почала доставляти замовлення з німецьких онлайн-магазинів (eBay, Amazon, Zalando, Zara, G-star, Otto, Mediamarkt)

Опубликовал
Сергій Кулеш

Нова пошта Глобал, що входить до групи компаній Нова пошта, розширила можливості міжнародного шопінгу для українців та запустила доставку з магазинів Німеччини через платформу NP Shopping.

Тепер клієнти можуть купувати та швидко отримувати доставку з найпопулярніших інтернет-магазинів п’яти країн: Німеччини, Китаю, США, Польщі та Великобританії.

«Німеччина – дуже популярний напрямок онлайн-шоппінгу, адже в багатьох українців німецькі техніка та одяг асоціюються в першу чергу з якістю. Ми лише додали в NP Shopping цю країну і вже маємо перших клієнтів, які зробили замовлення в найпопулярніших німецьких магазинах: eBay, Amazon, Zalando, Zara, G-star, Otto, Mediamarkt.

При цьому користувачі не обмежені у виборі, вони можуть замовляти і в інших інтернет-магазинах Німеччини, де немає прямої доставки в Україну. Компанія оновлюватиме каталог, додаючи найпопулярніші інтернет-магазини» — коментує Ольга Володіна, заступник директора з питань розробки продуктів та маркетингу Нової пошти Глобал.

Терміни доставки замовлень з Німеччини від 8 робочих днів. Вартість доставки — €2,9 за кожні 0,5 кг фактичної ваги відправлення.

Онлайн-курс "Маркетолог" від Laba.
Пройдіть повний шлях розробки маркетингових стратегій на практиці та з фідбеком від CEO бренд-маркетингової агенції.
Програма курсу і реєстрація

Як купувати:

  1. Потрібно зареєструватися на платформі NP Shopping. В особистому кабінеті клієнт побачить свою адресу для шопінгу в Німеччині та інших країнах.
  2. Далі обрати інтернет-магазин, замовити товар онлайн і вказати цю адресу як адресу доставки.
  3. Після цього в особистому кабінеті NP Shopping необхідно зареєструвати трекінг-номер, який клієнт отримав від інтернет-магазину і обрати будь-яке відділення Нової пошти або поштомат в Україні, де було б зручно забрати посилку (або обрати адресну доставку кур’єром).

Каталог інтернет-магазинів, детальна інструкція про оформлення замовлення та інша інформація про сервіс доступні за наступним посиланням.

Джерело: Нова пошта Глобал

Disqus Comments Loading...