Новости Новости 28.04.2021 в 12:01 comment

«Нова пошта» почала доставляти замовлення з німецьких онлайн-магазинів (eBay, Amazon, Zalando, Zara, G-star, Otto, Mediamarkt)

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Нова пошта Глобал, що входить до групи компаній Нова пошта, розширила можливості міжнародного шопінгу для українців та запустила доставку з магазинів Німеччини через платформу NP Shopping.

Тепер клієнти можуть купувати та швидко отримувати доставку з найпопулярніших інтернет-магазинів п’яти країн: Німеччини, Китаю, США, Польщі та Великобританії.

«Німеччина – дуже популярний напрямок онлайн-шоппінгу, адже в багатьох українців німецькі техніка та одяг асоціюються в першу чергу з якістю. Ми лише додали в NP Shopping цю країну і вже маємо перших клієнтів, які зробили замовлення в найпопулярніших німецьких магазинах: eBay, Amazon, Zalando, Zara, G-star, Otto, Mediamarkt.

При цьому користувачі не обмежені у виборі, вони можуть замовляти і в інших інтернет-магазинах Німеччини, де немає прямої доставки в Україну. Компанія оновлюватиме каталог, додаючи найпопулярніші інтернет-магазини» — коментує Ольга Володіна, заступник директора з питань розробки продуктів та маркетингу Нової пошти Глобал.

Терміни доставки замовлень з Німеччини від 8 робочих днів. Вартість доставки — €2,9 за кожні 0,5 кг фактичної ваги відправлення.

Як купувати:

  1. Потрібно зареєструватися на платформі NP Shopping. В особистому кабінеті клієнт побачить свою адресу для шопінгу в Німеччині та інших країнах.
  2. Далі обрати інтернет-магазин, замовити товар онлайн і вказати цю адресу як адресу доставки.
  3. Після цього в особистому кабінеті NP Shopping необхідно зареєструвати трекінг-номер, який клієнт отримав від інтернет-магазину і обрати будь-яке відділення Нової пошти або поштомат в Україні, де було б зручно забрати посилку (або обрати адресну доставку кур’єром).

Каталог інтернет-магазинів, детальна інструкція про оформлення замовлення та інша інформація про сервіс доступні за наступним посиланням.

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

Джерело: Нова пошта Глобал

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: