Рубрики Новости

«Нова пошта» зробила мобільне відділення з контейнера для перевезення посилок — розгортається за 5 хвилин, повністю живиться від сонця та обробляє до 10 тис. посилок на місяць

Опубликовал
Володимир Скрипін

«Нова пошта» розповіла про один з останніх інноваційних проєктів — мобільне відділення на базі BDF-контейнера. Потрібно всього 5 хвилин, щоб відділення розпочало свою повноцінну роботу.

Мобільне відділення-контейнер розраховане на двох операторів і надавання звичних клієнтам послуг — приймання та видачі посилок, грошових переказів, послуги пакування тощо. Також мобільне відділення оснащене поштоматом, у якому клієнти можуть отримувати посилки 24/7. Завдяки сонячним панелям на даху воно може працювати повністю автономно, запевняють в компанії.

Продуктивність такого відділення складає до 10 тис. посилок на місяць.

«Через легкість розгортання мобільне відділення можна використовувати під час фестивалів та інших великих заходів, у найвіддаленіших куточках країни тощо. Крім того, такі відділення можуть працювати тимчасово замість стаціонарного відділення на час його ремонту»

«Нова пошта»

Онлайн-курс Frontend-разробник від Powercode academy.
Курс на якому ти напишеш свій чистий код на JavaScript, попрацюєш із різними видами верстки, а також адаптаціями проектів під будь-які екрани. .
Зарееструватися

Перше мобільне відділення «Нової пошти» розпочне свою роботу вже в березні. Де саме його воно буде розташоване, в компанії не уточнюють.

Фото

Відео:

Disqus Comments Loading...