Рубрики Новости

Після Bolt тарифи на прокат електросамокатів у Києві також знизив Kiwi

Опубликовал
Сергій Кулеш

Два тижні тому сервіс Bolt відкрив новий сезон прокату електросамокатів у Києві, одночасно знизивши тарифи. Сьогодні про аналогічний крок конкурента Kiwi розповіло видання AIN.UA.

Журналіст видання звернув увагу, що на самокатах Kiwi з’явилися ярлики з оновленими цінами на прокат. Якщо раніше за розблокування потрібно було заплатити 15 грн, то тепер майже вдвічі менше — 8 грн. Хвилина поїздки в будній день (з понеділка по четвер) обійдеться в 1,9 грн замість колишніх 2,9 грн. Ціна з п’ятниці по неділю тепер становить 2,5 грн/хв (раніше — 3,5 грн/хв).

У той же час актуальні ціни на прокат електросамокатів Bolt становлять: 9 грн за розблокування (в минулому році — 29 грн), хвилина поїздки в дні з понеділка по четвер — 1,90 грн, а в п’ятницю, суботу та неділю — 2,50 грн.

Онлайн курс UI/UX Design Pro від Ithillel.
Навчіться проєктувати інтерфейси з урахуванням поведінки користувачів, розв'язувати їх проблеми через Customer Journey Mapping, створювати дизайн-системи і проводити дослідження юзабіліті, включаючи проєктування мобільних додатків для Android та iOS і розробку UX/UI на основі даних!
Дізнатися більше

Таким чином ціни на прокат електросамокатів одразу у двох сервісах практично зрівнялись, що дозволить клієнтам обирати найближчий вільний екземпляр.

Джерело: AIN.UA

Disqus Comments Loading...