Рубрики Новости

«ПриватБанк» почав оформлювати цифрові картки «єПідтримка» для отримання 1000 грн за вакцинацію

Опубликовал
Володимир Скрипін

Найбільший український банк «ПриватБанк» повідомив про активацію картки «єПідтримка» для одержання вакцинованими клієнтами компенсації 1000 гривень.

«ПриватБанк» став п’ятим банком, який долучився до проєкту «єПідтримка». Раніше такі картки почали випускати monobank, «А-банк», «Альфа-Банк» та «Укргазбанк».

Клієнти «ПриватБанку» мають можливість відкрити таку картку у мобільному банку «Приват24». Для цього потрібно оновити застосунок до останньої версії, перейти до вкладки «Гаманець», натиснути меню «Додати» та вибрати картку «єПідтримка».

Після підписання заяви на відкриття картки залишиться натиснути кнопку, щоб відправити дані в «Дію». Для зарахування суми допомоги достатньо з 19 грудня в мобільному застосунку «Дія» подати заяву на отримання 1000 грн, вибрати номер картки для виплати допомоги та надати згоду на обробку персональних даних згідно із законом.

Курс "Web design" від Web-academy.
Швидкий початок кар'єри у сфері IT! Опануйте професію веб-дизайнера — почніть самостійно керувати своїм часом й отримувати високий дохід вже за 9 тижнів.
Дізнатися більше

За умовами програми, картка «єПідтримка» діятиме 4 місяці з дня отримання коштів.

Напередодні у «Дії» стартує бета-тест виплати 1000 грн через «єПідтримку» — станом на 13 грудня вже було відкрито понад 1 млн віртуальних карток.

Disqus Comments Loading...