Рубрики Новости

Prozorro в 10 разів збільшила грошові винагороди за знайдені вразливості — тепер «білі хакери» зможуть отримати до $1000

Опубликовал
Сергій Кулеш

Програма пошуку вразливостей Prozorro Bug Bounty, запущена в електронній системі закупівель Prozorro за участі електронних майданчиків, у 10 разів збільшує грошові винагороди.

Тепер за кожну вразливість найвищого рівня — Р1 багхантери отримуватимуть 28 000 грн, за Р2 — 14 000 грн, за Р3 — 8 400. Вразливості найнижчого рівня — Р4 та Р5 не нагороджуватимуться.

Зазначимо, що за рік існування проєкту сім багхантерів знайшли 68 вразливостей, 43 з них виявилися не критичного рівня.

Пошук вразливостей у системі проходить у тестовому середовищі, що не позначається на функціонуванні електронної системи закупівель. Учасники мають необхідні доступи, інструменти та необмежену кількість часу на дослідження. Відповідно до знайдених вразливостей багхантер отримує грошову винагороду та потрапляє до рейтингу учасників, який ведеться на порталі Prozorro.

Онлайн-курс "Корпоративна культура" від Laba.
Як з нуля побудувати стабільну корпоративну культуру, систему внутрішньої комунікації та бренд роботодавця, з якими ви підвищите продуктивність команди, — пояснить HR-директор Work.ua.
Детальніше про курс

Детальніше про умови участі та винагороди можна дізнатися на сайті програми Prozorro Bug Bounty.

Проєкт реалізується комерційними майданчиками E-tender, Українська універсальна біржа, Zakupki.prom.ua, SmartTender.biz, Zakupivli24, zakupki.com.ua та Держпідприємством «Прозорро».

Джерело: Prozorro

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Сергій Кулеш