Рубрики Новости

Розпочинається серія турнірів ESportsBattle | FOOTBALL LEAGUE з призовим фондом 350 тис. грн

Опубликовал
Вадим Карпусь

В Україні стартує національна серія турнірів ESportsBattle | FOOTBALL LEAGUE 2021-2022, яка проводиться за підтримки Української асоціації електронного футболу.

У цьому сезоні заплановані чотири кваліфікації та Grand Final. Змагання відбуватимуться у 2 дивізіонах: PRO Division (у режимі Ultimate Team) та AMATEUR Division (у режимі Kick-off). Кожен гравець має право обрати один із дивізіонів для участі.

В рамках ліги буде введено ESportsBattle Points, завдяки яким вестиметься рейтинг протягом усіх турнірів як для дивізіону PRO, так і для турнірів дивізіону AMATEUR. Це необхідно для визначення фіналістів, які потраплять у турнір ESportsBattle FOOTBALL LEAGUE Grand Final. Загальний призовий фонд серії складає 350 тис. гривень.

Реєстрацію на сезон ESportsBattle | FOOTBALL LEAGUE вже відкрито. Реєстрація на перший турнір ESportsBattle | FOOTBALL LEAGUE Stage 1 завершується 17 жовтня. А вже  20-21 листопада пройдуть відбіркові матчі у форматі онлайн. Фінал Stage 1 відбудеться у грудні за результатом якого буде визначено учасників у AMATEUR Division та  PRO Division.

Онлайн-курс "Комерційний Аудіопродакшн" від Skvot.
Навчіться створювати, зводити й мастерити музику для комерційних проєктів — кіно, серіалів, улюблених ігр чи вірусних рекламних роликів.
Детальніше про курс та довід лектора

Прийняти участь в змаганнях можуть особи, яким виповнилось 14 років та які мають ігрові PlayStation 4 aбо PlayStation 5. З детальними умовами можна ознайомитися на офіційному сайті проекту, де також доступна форма для реєстрації в турнірі.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь