Рубрики Новости

Samsung повідомила гривневі ціни на нові Galaxy Z — від 54 999 грн за Galaxy Z Fold3 та від 30 999 грн за Galaxy Z Flip3

Опубликовал
Володимир Скрипін

Київський офіс Samsung повідомив умови випуску та гривневі ціни на нові складані смартфони Galaxy Z третього покоління, які анонсували у рамках вчорашньої масштабної презентації Unpacked.

Попереднє замовлення Galaxy Z Fold3 (смартфон-планшет з розкладним гнучким екраном) та Galaxy Z Flip3 (компактна «жабка» з екраном, який можна згинати навпіл) стартує 11 серпня. Зробивши передзамовлення в період з 11 серпня до 21 вересня, покупці зможуть отримати аксесуари Samsung у подарунок на суму до 5000 грн. Фактичні продажі Galaxy Z Fold3 та Galaxy Z Flip3  стартують у брендових магазинах Samsung та магазинах офіційних партнерів у вересні. Судячи з усього, з 22 вересня.

Galaxy Z Fold3 пропонується у трьох кольорах — чорний, зелений і срібний. Водночас палітра Galaxy Z Flip3 складається з чотирьох кольорів — кремовий, зелений, лавандовий та чорний.

Ціна Galaxy Z Fold3 починається від 54 999 грн, а Galaxy Z Flip3 — від 30 999 грн. Нагадаємо, Galaxy Z Fold2 свого часу на старті коштував 59 999 грн, а Galaxy Z Flip — 41 999 грн. Тобто формально Samsung, яка нещодавно обіцяла доступніші складані смартфони, стримала своє слово.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

Обидва телефони отримали захист від пилу і вологи IPX8 (тривала робота на глибині понад 1 метра), армовану алюмінієву раму, захисне скло Gorilla Glass Victus (на 50% міцніше за GG6) та нову структуру шарів основного дисплея, яка, за словами представників компанії, збільшує його надійність на 80%. Водночас удосконалений прихований шарнірний механізм здатний витримати «до 200 тисяч згинів» без пошкодження (за результатами незалежного тестування Bureau Veritas). Також третє покоління гнучких телефонів Galaxy Z отримало кращі характеристики у порівняння з попередніми моделями.

Основні характеристики смартфонів Galaxy Z Fold3 та Galaxy Z Flip3 [Інфографіка]

Більш докладно про нові складані флагмани Samsung можна дізнатися з наших деталізованих матеріалів з першими враженнями.

Моделей в линейке: 3
Диапазон цен: 17 010 − 26 749 грн
Моделей в линейке: 7
Диапазон цен: 25 412 − 59 000 грн
Disqus Comments Loading...