Рубрики Новости

SoftServe відкриває офісні простори-коворкінги на 100 робочих місць у Вінниці, Хмельницькому, Ужгороді та Одесі

Опубликовал
Сергій Кулеш

ІТ-компанія з українським корінням SoftServe розширює свою географію та створює офісну інфраструктуру одразу у чотирьох містах України — Вінниці, Хмельницькому, Ужгороді та Одесі. Нею зможуть користуватися понад 250 фахівців, які вже працюють у цих регіонах, та інші співробітники за потреби.

Наразі вже повноцінно функціонує коворкінг у Вінниці, де зараз близько 50 спеціалістів компанії. Наступною стане Одеса, де фахівці зможуть попрацювати разом вже з 1-го грудня. 17-го грудня планується простір в Ужгороді та у січні — в Хмельницькому, у якому зараз триває етап облаштування та підключення до корпоративних мереж. На пошук цих локацій знадобилося в середньому 3-5 місяців через зменшення пропозицій на ринку нерухомості за час коронакризи та масовий перехід в онлайн.

«Активно готуватися до відкриття нових офісних просторів ми почали влітку. Зі збільшенням кількості ремоут-фахівців, ми все частіше отримували запити на місце, де спеціалісти могли б попрацювати разом та поспілкуватися нарешті вживу. Тому почали розвивати власну офісну інфраструктуру. Вона також важлива для підтримання рівня залученості, подальшого розвитку компанії в регіонах та сприяння локальним ІТ-спільнотам», — коментує Анастасія Фролова, Talent Operations DC Director, SoftServe.

Чотири простори розраховані сумарно на 100 робочих місць, які функціонуватимуть у режимі коворкінгу, оскільки компанія відкриває їх під час пандемії. Це означає, що фахівець не має закріпленого місця, тому може забронювати собі його на певний день.

Курс Full-stack розробки від Mate academy.
Станьте Full-stack розробником з нуля. Mate academy дає комплексні знання і навички для розробки повноцінних веб-рішень — від візуальної частини до серверної логіки. Ви освоїте технології, щоб створити власний проєкт від а до я — без допомоги інших.
Ознайомитися з курсом

При цьому компанія планує продовжувати гібридний формат роботи. У його межах фахівці самостійно обирають, як їм зручніше працювати — з дому чи офісу і балансують між ними. З покращенням епідеміологічної ситуації компанія проводитиме корпоративні заходи та події для обміну експертизою. SoftServe планує активно брати участь в розвитку локальних ІТ-ком’юніті та підтримуватиме навчальні заклади. Так, в Ужгороді вже функціонує власний підрозділ ІТ Академії, а також почалася співпраця з Ужгородським національним університетом та Хмельницьким національним університетом.

Наступного року SoftServe планує вирости в Одесі, Ужгороді, Хмельницькому та Вінниці сумарно ще на 350 спеціалістів. Компанія розпочала програму залучення ІТ-фахівців у нових для себе локаціях на початку року і найняла майже 500 ремоут-спеціалістів. Зараз SoftServe об’єднує понад 10 тисяч фахівців по всій Україні, зокрема, вже понад 50 в Тернополі, Запоріжжі, Луцьку, Херсоні та Миколаєві, 500 в Чернівцях.

Джерело: SoftServe

Disqus Comments Loading...