Новости Новости 30.11.2021 в 12:38 comment views icon

SoftServe відкриває офісні простори-коворкінги на 100 робочих місць у Вінниці, Хмельницькому, Ужгороді та Одесі

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

ІТ-компанія з українським корінням SoftServe розширює свою географію та створює офісну інфраструктуру одразу у чотирьох містах України — Вінниці, Хмельницькому, Ужгороді та Одесі. Нею зможуть користуватися понад 250 фахівців, які вже працюють у цих регіонах, та інші співробітники за потреби.

Наразі вже повноцінно функціонує коворкінг у Вінниці, де зараз близько 50 спеціалістів компанії. Наступною стане Одеса, де фахівці зможуть попрацювати разом вже з 1-го грудня. 17-го грудня планується простір в Ужгороді та у січні — в Хмельницькому, у якому зараз триває етап облаштування та підключення до корпоративних мереж. На пошук цих локацій знадобилося в середньому 3-5 місяців через зменшення пропозицій на ринку нерухомості за час коронакризи та масовий перехід в онлайн.

«Активно готуватися до відкриття нових офісних просторів ми почали влітку. Зі збільшенням кількості ремоут-фахівців, ми все частіше отримували запити на місце, де спеціалісти могли б попрацювати разом та поспілкуватися нарешті вживу. Тому почали розвивати власну офісну інфраструктуру. Вона також важлива для підтримання рівня залученості, подальшого розвитку компанії в регіонах та сприяння локальним ІТ-спільнотам», — коментує Анастасія Фролова, Talent Operations DC Director, SoftServe.

Чотири простори розраховані сумарно на 100 робочих місць, які функціонуватимуть у режимі коворкінгу, оскільки компанія відкриває їх під час пандемії. Це означає, що фахівець не має закріпленого місця, тому може забронювати собі його на певний день.

При цьому компанія планує продовжувати гібридний формат роботи. У його межах фахівці самостійно обирають, як їм зручніше працювати — з дому чи офісу і балансують між ними. З покращенням епідеміологічної ситуації компанія проводитиме корпоративні заходи та події для обміну експертизою. SoftServe планує активно брати участь в розвитку локальних ІТ-ком’юніті та підтримуватиме навчальні заклади. Так, в Ужгороді вже функціонує власний підрозділ ІТ Академії, а також почалася співпраця з Ужгородським національним університетом та Хмельницьким національним університетом.

Наступного року SoftServe планує вирости в Одесі, Ужгороді, Хмельницькому та Вінниці сумарно ще на 350 спеціалістів. Компанія розпочала програму залучення ІТ-фахівців у нових для себе локаціях на початку року і найняла майже 500 ремоут-спеціалістів. Зараз SoftServe об’єднує понад 10 тисяч фахівців по всій Україні, зокрема, вже понад 50 в Тернополі, Запоріжжі, Луцьку, Херсоні та Миколаєві, 500 в Чернівцях.

Курс Business English для фінансистів.
Навчіться на практиці, як підбирати доречний tone of voice для спілкування з топменеджментом, колегами та клієнтами. Опануй англійську для фінансистів.
Дізнатись про курс

Джерело: SoftServe

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: