Рубрики Новости

У Києві почала працювати ще одна цілодобова доставка їжі Bond Delivery

Опубликовал
Сергій Кулеш

У столиці України почав працювати ще один сервіс цілодобової доставки їжі Bond Delivery. Замовлення в Bond Delivery можна зробити через сайт або додаток, Bond також працює як служба таксі. Така ж система працює в Одесі, де сервіс почав працювати раніше. Послугами Bond Delivery також можна скористатися в Чорноморську.

Стан замовлення і переміщення кур’єра відображаються на карті. Замовлення доставляється до дверей, також можна вибрати опцію «Вийду до машини». Оплатити замовлення можна трьома способами: готівкою кур’єру, з рахунку таксі Bond або платіжною карткою.

На момент запуску всі замовлення від 300 гривень доставляються безкоштовно. В інших випадках вартість доставки розраховується при замовленні і залежить від суми замовлення і відстані. Доставка працює 24/7.

Онлайн-курс "PR Basis" від Skvot.
Дізнайся нюанси різних сфер і обрери свою.Як результат — матимеш стратегію бренду у своєму портфоліо та зможеш стартувати в піарі. Інсайтами ділиться лекторка, яка має 9+ років досвіду.
Детальніше про курс

В Одесі з доставкою Bond Delivery співпрацює близько 500 закладів і понад 100 магазинів. Мобільний застосунок можна завантажити за наступними посиланнями: iOS та Android.

Наразі в Україні працюють сервіси доставки їжі Glovo, Rocket та Bolt Food, а ось Uber Eats вирішила піти з нашого ринку, не витримавши конкуренції.

Джерело: Bond Delivery

Disqus Comments Loading...