Рубрики Новости

У Румунії та Словаччині оператор Orange пропонує українцям безкоштовні передплачені SIM-карти для дзвінків та SMS

Опубликовал
Сергій Кулеш

Роумінг-партнери Vodafone Україна підключились до допомоги тимчасово переміщеним українцям. Зокрема у Румунії оператор Orange запустив спеціальну пропозицію для українців, тимчасово переміщених у Румунію унаслідок військової агресії Росії.

На пунктах перетину їм роздаватимуть SIM-карти, які забезпечать безкоштовні вихідні дзвінки в українські мережі, необмежені хвилини та SMS в мережі Orange Romania, 2000 національних і міжнародних хвилин на стаціонарні або національні SMS, з яких 300 хвилин або SMS також є міжнародними на мобільних телефонах ЄС, 6 ГБ національних даних + 60 ГБ національних даних бонус. Деталі

У Словаччині оператор Orange Slovensko пропонує українцям безкоштовні передплачені SIM-карти. Передплачена SIM-карта має передплачений інтернет 10 GB а кредит 2€, яки можна використати для дзвінків та SMS. Отримати ви її можна в мобільних станціях Orange в пунктах пропуску на кордоні: Убля – Малий Березний (Орандж ван), Малі Селменці – Вельке Слеменце та Ужгород – Вишнє Німецьке.

Також Vodafone Україна повідомляє про відтермінування сплати рахунків для бізнес-клієнтів. 01.03.22, у перший день місяця, буде знято щомісячну вартість пакета, і надано пакет послуг на наступний місяць. Навіть якщо на мобільних рахунках абонентів буде недостатньо коштів, ми продовжуватимемо надавати послуги зв’язку. Сплата рахунків відтерміновується до 30 березня 2022 р.

Disqus Comments Loading...