Рубрики Новости

Ucode IT academy спільно з UNIT.City запускають у Києві безоплатну програму для студентів та новачків в IT — навчання розпочнеться 31-го січня та триватиме рік

Опубликовал
Володимир Скрипін

Ucode IT academy разом у співпраці інноваційним парком UNIT.City створили програму для студентів та новачків в IT-сфері — навчання, яке буде повністю безплатним, розпочнеться 31-го січня та триватиме рік. Воно проходитиме в призабутому офлайн форматі Києві на території інноваційного парку UNIT.City.

Фінансує програму UFuture підприємця Василя Хмельницького, а найкращим випускникам обіцяють організувати зустріч з компаніями-резидентами UNIT.City та лідерами IT-індустрії, компаніями-партнерами — Cisco, Ubisoft, Squad, ITernal Group.

Програма розрахована на новачків в IT-сфері. Учасники з нуля вивчатимуть напрями IoT, GameDev, Full Stack, DevOps на мовах програмування C, C++, JavaScript та Python. Під час навчання слухачі курсів будуть опановувати навички IT-інженерів та застосовуватимуть soft й hard skills на практиці.

«Навчання в IT-академії — це реальна можливість збудувати кар’єру в IT навіть для початківців. Не приховуватиму, всіх охочих чекає складний відбір, але студентами курсу стануть реальні щасливчики. Таланти з першого дня зануряться в умови, в яких працюють програмісти. Проте нехай це не лякає, бо програма буде персоналізованою, кожен зможе організовувати ритм навчання. Весь матеріал засвоюватиметься швидко, оскільки методологія базується на фреймворку Challenge-Based Learning від Apple та підході peer-to-peer, яким користуються в Google. Тому, якщо ви досі думаєте, як починати новий рік, відповідь очевидна: обрати навчання в ucode IT academy»,

Флорін Бічер,

СЕО ucode IT academy

Онлайн-курс "2D Animation" від Skvot.
Покроково та з фідбеком від лекторки увійдіть у 2D-анімацію через вивчення софтів, інструментів та створення кейсу у портфоліо.
Програма курсу та реєстрація

Охочі вже можуть подати заяву на сайті Ucode IT academy — їх будуть приймати до 24-го січня. Кількість місць обмежена —  учасниками програми стануть 120 потенційних студентів. Їх відберуть серед тих кандидатів, які пройдуть відбір у форматі кількох тестувань. На сайті перераховують три рівні відбору: англійська, логіка та мотивація.

Навчання почнеться 31-го січня — розробники виокремлюють чотири етапи:

  • Вступний етап IT Basics, на якому студенти вивчають як все влаштовано в IT, знайомляться з особливостями мови Python та обирають напрям в IT, який їм найбільш до вподоби.
  • Навчальний марафон за однією з трьох технологій на вибір — C, Full Stack, Python.
  • Поглиблений курс за обраним напрямом і проходження одного з трьох навчальних треків відповідно до пройдених марафонів.
  • Окремий навчальний трек за напрямами IoT та GameDev (Ці технології складніші, тому їх треба вивчати довше).
Disqus Comments Loading...