Новости Новости 28.12.2021 в 13:19 comment views icon

Ucode IT academy спільно з UNIT.City запускають у Києві безоплатну програму для студентів та новачків в IT — навчання розпочнеться 31-го січня та триватиме рік

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заместитель главного редактора, руководитель отдела новостей

Ucode IT academy разом у співпраці інноваційним парком UNIT.City створили програму для студентів та новачків в IT-сфері — навчання, яке буде повністю безплатним, розпочнеться 31-го січня та триватиме рік. Воно проходитиме в призабутому офлайн форматі Києві на території інноваційного парку UNIT.City.

Фінансує програму UFuture підприємця Василя Хмельницького, а найкращим випускникам обіцяють організувати зустріч з компаніями-резидентами UNIT.City та лідерами IT-індустрії, компаніями-партнерами — Cisco, Ubisoft, Squad, ITernal Group.

Програма розрахована на новачків в IT-сфері. Учасники з нуля вивчатимуть напрями IoT, GameDev, Full Stack, DevOps на мовах програмування C, C++, JavaScript та Python. Під час навчання слухачі курсів будуть опановувати навички IT-інженерів та застосовуватимуть soft й hard skills на практиці.

«Навчання в IT-академії — це реальна можливість збудувати кар’єру в IT навіть для початківців. Не приховуватиму, всіх охочих чекає складний відбір, але студентами курсу стануть реальні щасливчики. Таланти з першого дня зануряться в умови, в яких працюють програмісти. Проте нехай це не лякає, бо програма буде персоналізованою, кожен зможе організовувати ритм навчання. Весь матеріал засвоюватиметься швидко, оскільки методологія базується на фреймворку Challenge-Based Learning від Apple та підході peer-to-peer, яким користуються в Google. Тому, якщо ви досі думаєте, як починати новий рік, відповідь очевидна: обрати навчання в ucode IT academy»,

Флорін Бічер,

СЕО ucode IT academy

Охочі вже можуть подати заяву на сайті Ucode IT academy — їх будуть приймати до 24-го січня. Кількість місць обмежена —  учасниками програми стануть 120 потенційних студентів. Їх відберуть серед тих кандидатів, які пройдуть відбір у форматі кількох тестувань. На сайті перераховують три рівні відбору: англійська, логіка та мотивація.

Ucode IT academy спільно з UNIT.City запускають у Києві безоплатну програму для студентів та новачків в IT — навчання розпочнеться 31-го січня та триватиме рікНавчання почнеться 31-го січня — розробники виокремлюють чотири етапи:

  • Вступний етап IT Basics, на якому студенти вивчають як все влаштовано в IT, знайомляться з особливостями мови Python та обирають напрям в IT, який їм найбільш до вподоби.
  • Навчальний марафон за однією з трьох технологій на вибір — C, Full Stack, Python.
  • Поглиблений курс за обраним напрямом і проходження одного з трьох навчальних треків відповідно до пройдених марафонів.
  • Окремий навчальний трек за напрямами IoT та GameDev (Ці технології складніші, тому їх треба вивчати довше).

Продолжается конкурс авторов ИТС. Напиши статью о развитии игр, гейминг и игровые девайсы и выигрывай профессиональный игровой руль Logitech G923 Racing Wheel, или одну из низкопрофильных игровых клавиатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: