Рубрики Новости

Український фонд стартапів оголосив переможців 25-го Pitch Day — 6 команд отримають фінансування у розмірі $150 тис.

Опубликовал
Сергій Кулеш

Український фонд стартапів провів 25-ий пітч, на якому свої ідеї презентували 12 команд. На засіданні Наглядової ради Фонду за підсумками обговорення було прийнято рішення профінансувати 6 з них на загальну суму розміром $150 тис.

Переможцями стали стартапи на етапі pre-seed (грант у розмірі $25 тис.):

  • CASERS. Платформа інтерактивних навчальних кейсів. Допомагає авторам створювати інтерактивні симуляції для індивідуального навчання (Київ).
  • Zirity. Технологія віртуальної примірки для рітейлерів оптики, що продають окуляри онлайн. Онлайн примірка інтегрується в будь-який онлайн магазин та працює в один клік, в реальному часі з будь-якого девайсу (Київ).
  • 12Climb. Інтерактивний скеледром з тисячами трас, що керується смартфоном (Київ).
  • elKYC. B2b SaaS, що допомагає верифікувати й онбордити клієнтів за лічені хвилини (Київ).
  • craftit.online. Проект, призначений для розміщення і популяризації різних виробів в стилі DIY (Do It Yourself) (Харків).
  • Re:zume. ПЗ у сфері HR-технології для швидкого та якісного пошуку роботи, в основі якого дорожні карти як для шукачів, так і роботодавців (Київ).

Нагадаємо, що Фонд постійно приймає та оцінює заявки від українських стартапів, яку можна подати на офіційному сайті за наступним посиланням.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

Зазначимо, що Український фонд стартапів є державним фондом, започаткованим за ініціативою Кабінету Міністрів України. Місія фонду – сприяти створенню та розвитку технологічних стартапів на ранніх стадіях (pre-seed та seed), з метою підвищення їх глобальної конкурентоспроможності. Процес відбору стартапів для надання грантів відбувається на конкурсній основі, компанії оцінюються та обираються радою незалежних інвестиційних експертів.

Джерело: Український фонд стартапів

Disqus Comments Loading...