Новости Новости 08.06.2021 в 11:20 comment

Український фонд стартапів оголосив переможців 25-го Pitch Day — 6 команд отримають фінансування у розмірі $150 тис.

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Український фонд стартапів провів 25-ий пітч, на якому свої ідеї презентували 12 команд. На засіданні Наглядової ради Фонду за підсумками обговорення було прийнято рішення профінансувати 6 з них на загальну суму розміром $150 тис.

Український фонд стартапів оголосив переможців 25-го Pitch Day - 6 команд отримають фінансування у розмірі $150 тис.

Переможцями стали стартапи на етапі pre-seed (грант у розмірі $25 тис.):

  • CASERS. Платформа інтерактивних навчальних кейсів. Допомагає авторам створювати інтерактивні симуляції для індивідуального навчання (Київ).
  • Zirity. Технологія віртуальної примірки для рітейлерів оптики, що продають окуляри онлайн. Онлайн примірка інтегрується в будь-який онлайн магазин та працює в один клік, в реальному часі з будь-якого девайсу (Київ).
  • 12Climb. Інтерактивний скеледром з тисячами трас, що керується смартфоном (Київ).
  • elKYC. B2b SaaS, що допомагає верифікувати й онбордити клієнтів за лічені хвилини (Київ).
  • craftit.online. Проект, призначений для розміщення і популяризації різних виробів в стилі DIY (Do It Yourself) (Харків).
  • Re:zume. ПЗ у сфері HR-технології для швидкого та якісного пошуку роботи, в основі якого дорожні карти як для шукачів, так і роботодавців (Київ).

Нагадаємо, що Фонд постійно приймає та оцінює заявки від українських стартапів, яку можна подати на офіційному сайті за наступним посиланням.

Зазначимо, що Український фонд стартапів є державним фондом, започаткованим за ініціативою Кабінету Міністрів України. Місія фонду – сприяти створенню та розвитку технологічних стартапів на ранніх стадіях (pre-seed та seed), з метою підвищення їх глобальної конкурентоспроможності. Процес відбору стартапів для надання грантів відбувається на конкурсній основі, компанії оцінюються та обираються радою незалежних інвестиційних експертів.

Курс UX/UI дизайнер сайтів і застосунків з Alice K.
Курс від практикуючої UI/UX дизайнерки, після якого ви знатимете все про UI/UX дизайн .
Реєстрація на курс

Джерело: Український фонд стартапів


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: