Рубрики Новости

Український інтерфейс на PS4 та PS5. Sony додала українську локалізацію у новій бета-версії прошивки [Доповнено: скриншоти]

Опубликовал
Володимир Скрипін

Підтримка української мови інтерфейсу — одне з головних нововведень бета-версії системного оновлення для PS4 та PS5, яке наразі тестується учасниками спеціальної програми Sony в шести країнах.

Тестування почалося ще вчора — у нас на сайті виходила новина з приводу цього, проте довгоочікувана українська локалізація не згадувалась серед нових функцій та змін, які були перераховані в офіційному блозі PlayStation. Згадку про неї можна знайти у журналі змін системного оновлення PS5 3.0-05.00.00, яке відучора почали отримувати учасники програми бета-тестування.

Підтримка української мови зазначається серед інших нововведень. Скріншот з офіційного списку змін бета-версії оновлення прошивки PS5 3.0-05.00.00

Реліз оновлення очікується найближчим часом, тож вже незабаром на PS4 та PS5 (нарешті!) з’явиться український інтерфейс.

Залишається згадати, що минулого року Sony додала підтримку української мови в мобільний застосунок PlayStation App. Ми не можемо не вітати цю зміну, на яку шанувальники PlayStation вже втомилися чекати за стільки років, та сподіваємося, що надалі все більше відеоігор для платформи Sony будуть виходити з повноцінною українською локалізацією.

Онлайн-курс Pyton від Powercode academy.
Опануйте PYTHON з нуля та майте проект у своєму портфоліо вже через 4 місяця.
Приєднатися

Доповнено [17:23]: В Twitter користувач @followEney опублікував скриншоти, які підтверджують, що у PlayStation дійсно «завезли» українську локалізацію.

Disqus Comments Loading...